Ghostbusters: Afterlife verschoven naar 2021

Een paar maand geleden hadden we al de teaser trailer gepost van Ghostbusters: Afterlife (2021) of nog Ghostbusters 3 en keken we uit naar een release in maart, nadien een release in juli, maar zo te zien zullen we nog een tijdje moeten wachten alvorens we deze film te zien krijgen en speculeert de studio nu op een release in 2021.

© 2024 Sony Pictures Home Entertainment, All rights reserved.

Korte inhoud: We zijn 35 jaar later na Ghostbusters II. De alleenstaande moeder Callie (Carrie Coon) erft de boerderij van haar vader, een van de originele Ghostbusters. Ze verhuist met haar kinderen Phoebe (Mckenna Grace) en Trevor (Finn Wolfhard) naar het kleine dorpje Summerville in Oklahoma, waar ze verblijven in een oud kapot huis, ‘waarschijnlijk Egon’s’, en al snel ontdekken ze de iconische Ecto-1, Ghost Traps en een vreemde ondergrondse basis. Al snel maken ze ook kennis met de hevige aardbevingen in de buurt die wel eens verband kunnen houden met supernatuurrijke activiteiten. De kinderen moeten beslissen of ze in hun voetsporen willen treden.

Naast de bovenvemelde acteurs zien we ook Paul Rudd opduiken als de leraar wetenschappen Mr. Grooberson, maar ook een paar van de oorspronkelijke Ghostbusters, met name Bill Murray en Dan Aykroyd. Ja zelfs Annie Potts is terug in haar rol als Janine Melnitz en Sigourney Weaver als Dana Barrett.

Het script werd geschreven door Gil Kenan, die eigenlijk zijn carrière begon als regisseur (Monster House, City of Ember, Poltergeist remake) en hier zijn debuut maakt als scenarist. Gelukkig schrijft Jason Reitman, de zoon van regisseur Ivan Reitman die de originele Ghosbusters film maakte, mee aan het script en ga ik ervan uit dat de vader ook wel zijn zegje zal hebben ‘off the record’. Ik was super ontgoochele door de reboot dus hoop ik op het beste voor deze nieuwe film.

*** Ghostbusters: Afterlife trailer ***

2 Comments

  1. johan

    Het ziet er naar uit dat het in Europa geen Afterlife maar Legacy gaat heten. Reden is mij onbekend.

    Reply
  2. Stef

    Het had Ghostbuster: The Apology moeten heten voor die draak van die vorige film.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *