Avengers: End Game pakt uit met 32 karakterposters

Als een flauwe Captain America bijna 1 miljard dollar kan ophalen wereldwijd, met een Metascore van 63% en een audience rating van 65%, dan heeft Disney er alle vertrouwen in dat deze Avengers: Endgame (2019) met gemak 1.5 miljard dollar kan ophalen tijdens zijn bioscooprelease. Bijgevolg is het ‘guns blazing’ wat betreft marketing rond deze film. En ook al blinken de posters niet uit in creativiteit, is het wel eens leuk op deze 32 karakters te zien, de overlevenden en diegene die zijn gewist door Thanos.
2 Comments

 1. René van den Abeelen

  Captain America wereldwijd bijna 1 miljoen?

  Reply
  1. De FilmBlog (Post author)

   oeps 😉

   Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *