De Eerste Avengers: Endgame trailer

En hier is dan de trailer van Avengers: Endgame (2019) de sequel op de meest succesvolle film van 2018, Avengers: Infinity War (2018), een prent die meer dan 2 miljard heeft opgebracht wereldwijd. Het was tevens de meest succesvolle Marvel film, die wereldwijd bijna evenveel heeft opgebracht dan de drie Iron Man film. Momenteel staat de film zelfs op de 4de plaats van de meest succesvolle film aller tijden, achter Avatar, Titanic en Star Wars: The Force Awakens. Disney heeft dus echt wel torenhoge verwachtingen voor Endgame.

We hebben nog geen korte inhoud ontvangen, maar in grote lijnen likken de Avengers hun wonden en betreuren het feit dat 50% van de bevolking is verdwenen, inclusief heel wat collega’s zoals heel wat Guardians of the Galaxy leden, Doctor Strange en Spider-Man. Toch kunnen we met deze teaser trailer ook heel wat zaken ontcijferen. Het begint al met Tony Stark (Robert Downey Jr.), die in de ruimte werd geslingerd en eigenlijk wacht om te sterven van ontbering of verstikking. Toch zien we dat hij een boodschap opneemt voor Pepper Potts (Gwyneth Paltrow). Zou Potts hier een grotere rol spelen en Stark weten te redden?

Hawkeye (Jeremy Renner) is ook terug en wel in een compleet andere outfit, die heel fel lijkt op de Ronin outfit. Maar het karakter die misschien wel de meeste screentime zal krijgen is Antman (Paul Rudd), die eigenlijk vast zat in de Quantum Realm, maar blijkbaar is kunnen ontsnappen. Het lijkt me ook logisch dat dit personage terugkeert, gezien hij misschien wel diegene zal zijn die de Thanos (Josh Brolin) vloek zal kunnen omkeren. Hoe groot de rol van Thanos zal zijn is nog onbekend. We zien niet echt veel van hem in de trailer, alleen zijn harnas hing op en we zagen de Infinity Glove. Aan het einde van Infinity War zag hij eruit alsof hij klaar was om een pauze te nemen nadat hij zijn missie had volbracht – misschien is dit een bevestiging dat hij niet de belangrijkste antagonist is in deze sequel… En van nieuwe looks gesproken, er is ook iets anders met Captain America (Chris Evans). Oh ja, hij heeft zijn baard afgeschoren.

Wel vreemd dat nergens Captain Marvel (Brie Larson) te bespeuren is. Ook zij is zo een personage die voldoende macht bezit om voor een ommekeer te zorgen. Maar ik vermoed dat Marvel niet al zijn pijlen wil verschieten en er een beetje de spanning in zal houden. Regisseurs Anthony Russo en Joe Russo hebben in ieder geval veel ballonetjes laten opgaan.

*** Avengers: Endgame trailer ***

2 Comments

  1. Susanne

    Zo jammer dat zijn baard weg is, ik vond het net wel passen bij hem. Beter dan die gladde babylook.

    Reply
  2. JohnDoe

    Veel zien we niet maar het einde van de trailer is wel hilarisch 😀

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.