Haunting On Fraternity Row wordt de nieuwe horror sensatie

Na al de Paranormal Activity films hadden we het zowat gehad met de found footage, maar er blijkt maar geen einde aan te komen. Binnenkort krijgen we Haunting On Fraternity Row (2018) voorgeschoteld, een mix van Paranormal Activity en Project X (2012).

Korte inhoud: Een broederschap lanceert hun grote “Winter Luau”-feest, maar wanneer broederschap broers een geheime kamer vinden in de wonen blijken ze demonen te hebben ontwaakt in het huis en wat volgt is een ware hel waar het ene na het andere slechtoffer sterf aan een gruwelijke dood.

Neen, het is geen sequel op The Haunting of Sorority Row (2007), of er zijn geen overlappende crewleden of acteurs. De film werd geregisseerd door Brant Sersen en geschreven door Jeff Cahn. De regisseur heeft al wat ervaring in het grenre maar deze film zou zijn eerste grote productie zijn, ook al spreken we waarschijnlijk van een productiebudget die bengelt rond het miljoen dollar, wat peanuts is in Hollywood. Maar deze prent kan gemakkelijk 40-50-60 miljoen dollar opbrengen tijdens zijn bioscooprelease.

De trailer van Haunting on Fraternity Row staat vol met genre-clichés. Dit kan een aanwijzing zijn dat deze horrorfilm zichzelf niet te ernstig neemt en dat we er wel plezier mee kunnen hebben. We zullen moeten afwachten wat deze prent in petto heeft. De trailer verbergt tenminste niet het monster, en het is een vrij cool uitziend rook-achtige demon. Geen slechte plek om te beginnen voor fans van het horror-genre.

*** Haunting On Fraternity Row trailer ***

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *