Er komt een Wrong Turn reboot

Er komt een remake van de kannibalenfilm Wrong Turn (2003) die zich afspeelt in West Virginia. Het is een franchise met een stuk of vijf films, de laatste in 2014. De maker van de franchise Alan B. McElroy is teruggekeerd om het script te schrijven, en Mike P. Nelson, die onlangs de sci-fi thriller The Domestics (2018) heeft gemaakt, zal de reboot regisseren.

Korte inhoud: Onderweg naar een sollicitatiegesprek krijgt Chris Finn in de bossen van West-Virginia een botsing met de auto van een paar tieners. Als ze dan besluiten op zoek te gaan naar hulp, komen ze plotseling tot de ontdekking dat ze achtervolgd worden door een paar gruwelijk mismaakte kannibalen …

in de films jagen verschillende families van misvormde kannibalen op mensen in West Virginia. De originele film, die bijna wereldwijd 30 miljoen dollar opbracht, had een productiebudget van 12 miljoen dollar. In de hoofdrollen zagen we Eliza Dushku, Jeremy Sisto en Emmanuelle Chriqui. De reboot wordt beschreven als een soort actuele meditatie over de maatschappij en haar problemen tijdens een cross-country wandeling, waarbij de jongeren belanden in een omgeving waar de wetten en de zeden toch enigszins anders zijn. Of zoals de producers het zeggen: “One person’s American dream is another’s worst nightmare.”

De promotie voor de originele film was minimaal omdat de MPAA de meeste tv-spots en trailers “te intens” vond voor de kijkers. Zelfs de commercials die werden uitgezonden waren zwaar getrimd. Ik vermoed nu wel dat de reboot wel degelijk R-rated zal zijn. En nog een weetje over de film uit 2003 is dat het één van de laatste samenwerkingen was met Stan Winston die instond voor de make-up van de monsterlijke wezens, en in het bijzonder de iconische figuur Three Finger, naast Saw-Tooth en One-Eye. Op dit ogenblik zijn er nog geen namen bekend van de nieuwe cast.

Related Post***
13/07/2004: Wrong Turn filmbespreking

1 Comment

  1. Bjorn

    Ooit gezien lang lang geleden en is me toen toch niet echt bijgebleven. Ik wist zelfs niet dat er zoveel sequels waren.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *