Assassination Nation niet bestemd voor politiek correcte mensen

In deze politiek correcte tijden krijgen we een film als Assassination Nation (2018) die met warnings komt voor de kijkers, zoals: ‘pesten’, ‘seksisme’, ‘bloed’, ‘ontvoering’, ‘mishandeling’, ‘drank’, ‘homofobie’, ‘nationalisme’, ‘racisme’, ‘drugs’ of ‘seks’, en het eindigt door te zeggen dat dit ook 100% waar gebeurd verhaal is. Een betere teaser trailer kan je op dit moment niet maken.

Korte inhoud: ‘Assassination Nation’ volgt een viertal tienermeisjes uit een buitenwijk, Lily (Odessa Young), Bex (Hari Nef), Sarah (Suki Waterhouse) en Em (Abra). Ongevraagd komen de meisjes in het centrum van de aandacht te staan door de media. Al hun persoonlijke gegevens zijn gepubliceerd doordat hun accounts door een anoniem figuur zijn gehackt. Het resultaat is absolute waanzin, waardoor Lily en haar vrienden zich afvragen of ze de nacht zullen overleven.

Dit is de tweede film die geschreven en geregisseerd is door Sam Levinson en ik met zeggen dat deze trailer er al beter uitziet dan de laatste Purge film. De film had zijn premiere op het Sundance filmfestival en blijkbaar was het een immens succes. Wij zullen nog moeten wachten tot september. In de andere rollen zien we ook Bill Skarsgård opduiken, naast Susan Misner, Maude Apatow, Bella Thorne, Anika Noni Rose, Joel McHale en Colman Domingo.

Momenteel kan ik zelf nog niet veel uitkomen wat voor film het zal worden, maar ik mag hopen dat het geen prekerige prent is met een extreem linkse politieke agenda, maar eerder een film die zichzelf misschien niet al te serieus neemt en de draak steekt met de huidige maatschappij waarin we leven, zonder te vervallen in de grauwheid die we kennen uit de films van Gaspar Noé. Grappig genoeg trekt de teaser trailer van zijn laatste film Climax (2018) behoorlijk wat op de teaser van deze film. Hieronder is de 2de trailer met iets meer inhoud van de film.

*** Assassination Nation trailer ***

2 Comments

  1. PuddleTurd

    Wat is dat? Purge: High School Edition? Ik denk dat je high moet zijn om van deze prent te kunnen gieten.

    Reply
  2. Centurion92

    Ik ben verkocht! Laat maar komen!

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *