16 karakterposters voor The Expendables 3

De marketing-machine draait op volle toeren voor de The Expendables 3 (2014), in regie van Patrick Hughes, die binnenkort de Amerikaanse remake zal inblikken van The Raid (2011). En voor de gelegenheid pakt de productie uit met maar liefst 16 karakter posters, die op een wel heel relax poseren in zwart-wit fotografie op een filmset.

Korte inhoud: Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) en de rest van het team komen oog in oog te staan met Conrad Stonebanks (Mel Gibson), die jaren geleden samen met Barney de mede-oprichter was van ‘The Expendables’. Stonebanks is later een meedogenloze wapenhandelaar geworden waardoor Barney hem noodgedwongen heeft moeten doden, daar ging hij tenminste van uit. Stonebanks, die aan de dood ontsnapte, heeft het plan opgevat om een einde te maken aan het team van The Expendables. Barney heeft echter hele andere plannen.


the_expendables_3_poster_dolph_lundgren.jpgthe_expendables_3_poster_glen_powell.jpgthe_expendables_3_poster_harrison_ford.jpgthe_expendables_3_poster_ronda_rousey.jpg
the_expendables_3_poster_sylvester_stallone.jpgthe_expendables_3_poster_terry_crews.jpgthe_expendables_3_poster_victor_ortiz.jpgthe_expendables_3_poster_wesley_snipes.jpg
the_expendables_3_poster_jason_statham.jpgthe_expendables_3_poster_jet_li.jpgthe_expendables_3_poster_kellan_lutz.jpgthe_expendables_3_poster_kelsey_grammer.jpg
the_expendables_3_poster_mel_gibson.jpgthe_expendables_3_poster_randy_couture.jpgthe_expendables_3_poster_antonio_banderas.jpgthe_expendables_3_poster_arnold_schwarzenegger.jpg

Geen Steven Seagal of Jackie Chan in de casting, maar we zien wel Wesley Snipes opduiken, naast Antonio Banderas, Mel Gibson, Robert Davi en Harrison Ford. En het testosteron gehalte wordt vervolledigd, naast de bovenvermelde namen, door Jet Li, Dolph Lundgren, Kellan Lutz, Terry Crews, Kelsey Grammer, Randy Couture, Glen Powell en Victor Ortiz. De enige vrouwen van belang in deze prent zijn de knappe MMA-fighter Ronda Rousey en de Israelische actrice Sarai Givaty.

Toen ik de posters voor het eerst zag dacht ik even Eden Hazard te herkennen (lol), maar het was uiteindelijk Glen Powell. Had wel grappig geweest om een voetballer te zien opduiken in zo’n prent. Het is niet dat het acteerwerk hier zo van belang is. The Expendables 3 komt op 13 augustus 2014 in onze zalen.


*** The Expendables 3 teaser trailer ***

***Related Posts***
28/12/2012: Jackie Chan en Steven Seagal in The Expendables 3
04/07/2012: The Expendables 2 villain heeft eigen Tumblr
07/05/2012: The Expendables 2 character posters
16/03/2011: Sly niet in regisseursstoel voor The Expendables 2
28/12/2010: The Expendables review
23/08/2010: De reden waarom JCVD niet in The Expendables zit
29/04/2010: The Expendables met een op steroïden opgefokte cast
12/03/2009: Charisma Carpenter in The Expendables

3 Comments

 1. Thibaut

  Had wel een leuke promostunt kunnen zijn om een voetballer in zo’n fil te steken. Maar Hazard zal het misschien wel te druk hebben voor zo’n shoot.

  Reply
 2. Noa

  Zalige a-typische posters !

  Reply
 3. Brechten

  Voor een 67 jarige ziet Stallone er nog strijdvaardig uit. Los van die worm-aders in zijn armen. Vergelijk dat maar eens met de 71jarige bompa Harrison Ford.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *