Nieuwe A Good Day to Die Hard trailer + poster

Zonder dat we er veel over hebben gelezen dook deze week een nieuwe trailer op van Die Hard 5, of nog A Good Day to Die Hard (2013) van regisseur John Moore (Max Payne, The Omen, Behind Enemy Lines) naar een scenario van Skip Woods. De teaser maakt duidelijk dat er qua explosies en spectaculaire shootouts deze film niet moet onderdoen voor de vorige vehikels.

a good day to die hard,cole hauser,die hard,bruce willis,amaury nolasco,patrick stewart,sebastian koch,anne vyalitsyna,julia snigir,looper,jai courtney,john moore,skip woods

Korte inhoud: John McClane (Bruce Willis) reist af naar Rusland om zijn vervreemde zoon John McClane Jr. (Jai Courtney) te helpen. Die is betrokken bij de gevangenisuitbraak van een Russische leider die een staatsgreep wil plegen. Vader en zoon moeten alles op alles zetten om zichzelf en elkaar in leven te houden en de werelddemocratie te beschermen. Het is in ieder geval het begin van een spectaculaire tocht door een voor de Amerikaanse politieagent onbekend land.

Als jullie echter op zoek zijn naar good old fashioned Bruce Willis actie, kan ik alleen maar Looper (2012) aanraden, een uitstekende science-fiction-actie-thriller die ik hier binnenkort nog wel zal bespreken. Deze Die Hard franchise lijkt veel van zijn pluimen verloren te hebben en nu lijkt het steeds meer op een soort spoof met een Die Hard die er met de glimlach op losschiet. Ironisch genoeg lijkt de franchise maar niet dood te gaan, ondanks de titel.

In de casting zien we ondermeer de Russische Julia Snigir, die in de trailer blijkbaar de rol speelt van een bikers-femme-fatale. Julia maakt hier tevens haar Amerikaans filmdebuut. En er is nog meer schoons uit Rusland, zoals het Victoria Secret model Anne Vyalitsyna die met deze film zelfs haar acteerdebuut maakt. Bij de mannen zien we de Duitste karakter-acteur Sebastian Koch (Das Leben der Anderen), alsook de Amerikaanse actie-acteur Cole Hauser en Amaury Nolasco. Zelfs Patrick Stewart zou van de partij zijn. A Good Day to Die Hard zou op 13 februari 2013 bij ons in de bioscoop moeten draaien.

***Related Post***
15/05/2012: Patrick Stewart in Die Hard 5

4 Comments

 1. Bjorn

  Bruce is oud aan het worden! Hoe lang gaan ze die franchise nog rekken?

  Reply
 2. SickPuppie

  Dit ziet er zo dwaas uit, ik krijg er het zuur van.

  Reply
 3. Joske

  Bruce , hoe ouder hoe beter ! Nog altijd goe bezig.
  Laat maar komen , ACTIE!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 4. Blackmoon

  Bwa, Bruce begint zo stilaan op Sylvester Stallone te trekken, terwijl de charme van John McClane toch eerder lag bij zijn normale voorkomen als flik die een rotslechte dag heeft maar er toch weet uit te geraken door zijn soms wat klunzige heldhaftigheid.
  Afgezien van dat lijkt de film op zichzelf wel dik in orde. Maar de eerste film zullen ze nooit overtreffen.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *