I Am Number Four exclusieve trailer !

Deze trailer werd ons zopas bezorgd door de collega’s van Walt Disney Benelux exclusief voor De FilmBlog, en het gaat om de nieuwe trailer van I Am Number Four (2011) van regisseur DJ Caruso , beter bekend van Eagle Eye (2008) en Disturbia (2007). In de hoofdrollen zien we ondermeer Timothy Olyphant en Dianna Agron.


i_am_number_four_2011_poster02.jpgi_am_number_four_2011_poster01.jpgi_am_number_four_2011_poster03.jpg

De film is een soort science-fiction teenager film in de stijl van de serie “Heroes”, en is gebaseerd op de bestseller serie van science-fiction auteurs James Frey en Jobie Hughes. Michael Bay en Steven Spielberg produceren de film voor DreamWorks met een productiebudget van 60 miljoen dollar. Het script is van Alfred Gough en Miles Millar.

Korte inhoud: Negen kind-aliens, die enorm op mensen lijken, ontvluchten hun thuisplaneet Lorien, om zich op aarde te verbergen. De agressieve Mogadorians hebben hun planeet vernietigd en zitten hen op de hielen. Elke van de negen aliens heeft een hoeder en zal bovenmenselijke krachten ontwikkelen als ze volwassenen worden. Zij hebben elk een nummer. Deze laatste kinderen van Lorien kunnen enkel in de opeenvolging van hun nummers gedood worden. Number Four, John Smith (Alex Pettyfer), verhuist naar Paradise, Ohio, in de vermomming van een Amerikaanse hogeschool student. Hij wordt er al snel bevriend met Sarah (Dianna Agron). Wanneer zijn leven echter in gevaar dreigt te komen wil hij niet zomaar het hazenpad kiezen.


*** I Am Number Four ***

3 Comments

 1. Lennart

  Strakke intro, ben heel erg benieuwd. Heroes was namelijk echt geweldig, vooral het eerste seizoen. Ik hoop dat ze dat kunnen benaderen.

  Reply
 2. Bennett

  Mja, lijkt beter te zijn dan die Airbenders toestand van shyamalan. Ben nog niet helemaal overtuigd van de visuele effecten in de trailer, maar ben wel benieuwd naar de film. Heroes was inderdaad een geweldige serie.

  Reply
 3. dominiek

  Wat met dat wit licht die uit zijn handen komt. Lijkt wel zo’n effect uit de jaren stillekes. Film heeft veel weg van een soort X-Men meets Push. Maar je zegt het al, teenager Sc-Fi. Meestal niet veel soeps.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *