Nieuwe B.A. gevonden voor The A-Team film

Er is een waardige vervanger gevonden voor de legendarische Mr. T voor de opkomende verfilming van The A-Team (2010). De lichtgewicht bokskampioen Quinton ‘Rampage’ Jackson zal in de huid kruipen van voor de rol van Sgt. Bosco ‘B.A.’ Baracus. En in tegenstelling tot de vorige acteur heeft de nieuwe krachtpatser en martial art specialist wél al acteerervaring. Weliswaar kleinere rollen maar desondanks trok hij de aandacht van regisseur Joe Carnahan (Pride and Glory, Smokin’ Aces, Narc). Mogen we allemaal tevreden zijn dat ze uiteindelijk niet hebben gekozen voor 50 cent.

Ook Liam Neeson en The Hangover/Wedding Crashers acteur Bradley Cooper (34), spelen in de nieuwe remake: Neeson zal de rol van Hannibal vertolken en Cooper neemt de rol van Face op zich. Wie de rol van Murdock zal vertolken is op dit ogenblik nog niet bekend, en gezien de cast denk ik niet dat we de namen van Jim Carrey of Woody Harrelson moeten verwachten. Het lijkt me logisch dat ze een acteur nemen die veel jonger oogt dan Liam Neeson (57). Maar we zullen het spoedig wel vernemen wie de cast zal vervoegen.

In ieder geval hebben we al een sterke cast, een bekwame regisseur en dat voor de bewerking van een nostalgische serie waar ik als kleine pagadder verzot op was. Dit kan niet meer stuk! Ben benieuwd of in de nieuwe versie uiteindelijk iemand zal ‘bloeden’ (laat staan ‘sterven’) na beschoten te zijn met machinegeweren en in de lucht geblazen met c4-explosieven. Tenminste als ze de fans van toen willen aanspreken zullen ze iets meer maturiteit aan de dag moeten leggen. De nieuwe versie van The A-Team wordt bij ons volgend jaar in de bioscoop verwacht op 28 juli 2010.

***Related Posts***
18/09/2009: Jessica Biel als generaal in The A-Team film
30/01/2009: The A-Team wordt minder campy
21/03/2008: The A-Team film in de startblokken

3 Comments

 1. johan

  Het zou natuurlijk leuk zijn als er een kleine cameo is voor een van de originele acteurs.
  Ik heb Face (Benedict) eens op een comiccon ontmoet. Terwijl Carradine (Kill Bill) bijvoorbeeld uberchagarijnig 3-seconden-handtekeningen-en-next zette deed Face het een stuk beter. Nadat hij me een handtekening gaf en met mij op de foto ging bedankte ik hem en keerde ik om. Maar hij riep me terug om even een praatje te maken waarin hij mij misschien wel meer vragen stelde dan ik hem. Zeer toffe vent!

  Reply
 2. stefaan depover

  Wat een illusie te denken dat Jackson op een geloofwaardige manier BA zal vertolken.
  BA = Mr T en niemand anders. De rest is praat voor de vaak.

  Reply
 3. Miiki

  Dat is net hetzelfde wat ze zeiden van Heath Ledger die in de voetsporen trad van Jack Nicholson als The Joker.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *