Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton misschien in T4

In een panel-discussie over Terminator Salvation (2009) werd er gesproken over de eventuele terugkeer van Linda Hamilton en uiteraard Arnold Schwarzenegger. Regisseur McG sprak uit de biecht en de mensen van MovieWeb stonden klaar om het interview op te nemen:

It seems appropriate to have (Linda Hamilton) in the picture in some capacity. We’re talking about it right this minute. Literally. At this minute. I am in constant communication with the California Governor. We showed him the film days ago, and await a meeting with him later this week. Truthfully, in regards to Schwarzenegger’s participation, it’s not clear. We’ll see where we land on that. He’s a very powerful guy. He has to do what’s right for him. It might be helpful for all of us to email him, telling him it’s a good idea.

De discussie of Schwarzie al dan niet in Terminator 4 zou zitten was al onderwerp van discussie in 2004, en 5 jaar later spreekt men er nog van. Er was zelfs sprake van de mogelijkheid dat het gezicht van de acteur digitaal zou geplakt worden op de Terminator. En toch zit de film al in kannen en kruiken ZONDER Arnold en Linda, maar er bestaat altijd wel de mogelijkheid om nog wat extra footage te filmen met deze twee acteurs die uiteindelijk het gezicht werden van de franchise. Ik denk trouwens dat McG Linda al heeft kunnen strikken voor een voice-over, maar dat hij nu nog aan het kijken is voor een effectieve rol.

Het zou mooi zijn, maar ik vraag me af of het wel noodzakelijk is. De nieuwe ster in de film is Christian Bale en als hij al evenveel vonken geeft in de film als op de set, zit dit wel goed. Om nu Anold of Linda te zien in een kleine cameo-rol, voor mij hoeft het allemaal niet. Het belangrijkste is een film met een sterk verhaal die misschien een compleet nieuwe weg kan inslaan en de deur kan open zetten voor een nieuwe reeks Terminator-films.

Wat denken jullie?


*** Terminator Salvation trailer ***

8 Comments

 1. Arne

  Ik ben het met je eens dat het zeker niet hoeft om beiden terug te zien in de film. Een voice-over van Linda zou nog een leuke touch kunnen zijn, maar cameo’s van beiden zouden alleen maar afleiden van de nieuwe richting die de films zijn ingeslagen.
  Het zou volgens mij véél beter werken zonder Arnie erin te steken, cameo of niet. Het gaat deze keer echt om John Connor en niet de terminator.

  Zo’n toemaatje als een cameo van Arnie zou beter passen in de laatste film van de nieuwe trilogie, als een soort van hekkensluiter om de cirkel rond te maken. Maar voor de rest hoef ik hem niet meer te zien.

  Reply
 2. Jos Vis

  Dan moet edward furlong ook weer terug! hahaha

  Reply
 3. Accu

  Maakt mij niet veel uit, maar ik denk dat heel wat fans zouden opgezet zijn met een aanwezigheid van Arnold. De robots moeten toch hun concept op een levend iemand hebben gebaseerd. Natuurlijk is Arnold nu al wat ouder, maar qua verhaal zou dit toch wel mooi in elkaar passen.

  Reply
 4. phoenix

  Die trailer ziet er gewoon gaaf uit! Ik denk dat het geen rol meer zal spelen of Arnold al dan niet zal meedoen. Tien jaar geleden ging ik misschien anders praten maar Arnold is gewoon niet meer dezelfde.

  Reply
 5. CosaNostra

  Ziet er goed uit, misschien heeft McG het toch wel in zich. Ben benieuwd wat hij met de soundtrack gaat doen. Arnold doet niet mee, maar dat wil niet zeggen dat bijna niemand de film wil zien.

  Reply
 6. Peter

  Het valt me op dat Kinepolis deze film niet digitaal aanbied.

  Reply
 7. yves

  heb de film gezien in avant premiere en arnie zit er wel degelijk in. De film is heel goed en lost de verwachtingen in.

  Reply
 8. Dave

  Kinepolis probeert normaal alle films digitaal te projecteren, maar ze hebben tot op vandaag nog geen akkoord bereikt met de distributeur Sony. Bijgevolg zijn er voor deze films enkel 35mm projectie – wat daarom niet wil zeggen dat de projectie op niets zal trekken. 😉

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *