Meet Dave met Eddie Murphy

Meet Dave

Je wordt er niet vrolijk van om je naam door het slijk te zien halen door een compleet geschifte Eddie Murphy film, maar wat kan je eraan doen? In mijn geval, Meet Dave (2008) van Brian Robbins (Norbit) proberen te vermijden.

Maar bij de release van die akelige filmposters kon ik het toch niet laten om hierover iets op deze filmblog te pennen. Op de affiches zien we Eddie als robot, met een onnozele glimlach. De twee posters verschillen niet zo heel veel van elkaar, was het niet dat de nieuwste poster wat bomen heeft op de achtergrond.

Als er één acteur is die geen moer geeft om zijn imago is het toch deze ex-Beverly Hills Cop. Nochtans is hij de perfecte cast voor komische-actiefilms, maar de laatste jaren is hij enkel nog maar een parodie van zichzelf aan het maken. Als Eddie ooit eens een Oscar wil winnen zal hij dringend eens zijn carrière-planning moeten herzien.

Korte inhoud: Om haar eigen planeet te redden neemt een ruimteschip de levensvorm aan van een man (Eddy Murphy). Problemen doen zich echter voor wanneer er een vrouw (Elizabeth Banks) in het spel komt die het hart van die man verovert. De kapitein van het ruimteschip voorziet hierdoor vele problemen tijdens het redden van zijn eigen planeet.

De premisse doet me een beetje denken aan Innerspace (1987). Spijtig genoeg overtuigt de trailer niet echt. Wat zeg ik, de trailer SUCKS! Voor de mensen (lees: pubers) die verzot waren op The Adventures of Pluto Nash (2002) zullen dit ook wel een leuke film vinden. Voor de anderen zou ik zeggen dat een ontmoeting met Dave geen goed idee is. Vanaf 20 augustus 2008 in onze bioscopen.

1 Comment

  1. maffioza

    Ik heb welgeteld 1 keer moeten glimlachen met de trailer. Dat belooft niet veel goeds.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *