Ridley Scott interesse in GUCCI film

De scriptschrijver van World Trade Center (2006), de nieuwe Oliver Stone film, Andrea Berloff, is door aan het werk gezet om een scenario te schrijven over het leven van de Gucci familie. Ridley Scott heeft inmiddels interesse getoond om de regie van de biopic te doen. Niet omdat hij zo geïnteresseerd is in mode, maar vooral omdat er heel veel wilde en interessante verhalen over de Gucci’s te vertellen vallen.

Zo leverde Paolo Gucci ooit zijn vader af bij de politie, omdat hij het er niet mee eens was dat zijn pa de belasting had opgelicht. Patricia Gucci maakte het nog bonter. Toen in 1995 haar man werd vermoord, mocht Patricia zich meer dan drie jaar lang de beroemdste rouwende weduwe ter wereld noemen. Daarna werd onthuld dat ze zelf een huurmoordenaar opdracht had gegeven tot de moord op haar man.

Dit lijkt mij een heel boeiend filmpje te worden. Voor wie interesse zou hebben om de handtas van de juffrouw te kopen, dat kan al voor een slordige 10’000 euro. Zeg nu zelf, een koopje.

Op dit moment wisselen Scott en Berloff suggesties voor het script uit. Wanneer Berloff klaar is met schrijven, laat Scott definitief weten of hij zijn naam aan het project zal verbinden of niet. Op dit moment is Scott nog druk met zijn nieuwe film American Gangster (2007), met Denzel Washington en Russell Crowe, en zit momenteel ook in post-productie voor A Good Year (2006), met opnieuw Russell Crowe en de Franse actrice Marion Cotillard. Die laatste film zou eind dit jaar in de zalen moeten verschijnen.

***Related Posts***
26/10/2009: Angelina Jolie getipt voor GUCCI film
05/09/2006: Gladiator 2: A Hero Will Rise Again
08/05/2006: Gladiator 2 voor Ridley Scott en Russell Crowe ?
09/07/2005: Ridley Scott kiest voor Alien 5
11/05/2005: Arabieren tevreden met Kindom of Heaven
08/05/2005: Kindom of Heaven filmbespreking
10/04/2005: Ridley mag kiezen tussen Gladiator II en Alien 5
09/12/2004: De gesprekken over Alien 5 zijn begonnen

3 Comments

 1. lord cms

  gucci…dan calvin klein, armani, mss seffens beaulieu, of the colruytboys?
  :p

  Reply
 2. Agnus

  Sebiet een vervilming van de moord op Versace. Een ding gaan die film zeker niet tekort hebben, mooie kleding en attributen.

  Reply
 3. Borriquito

  wie durfd er met zo’n dure handtas over straat lopen 🙂
  prettig weekend Dave !!!

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *