Shrek the Third

shrek_3_the_third.gifDe mensen bij Dreamworks hebben ondertussen hun campagne voor de nieuwe Shrek 3 (2007) gelanceerd, en de nieuwe titel voor de film is: Shrek the Third. Coming Soon komt zelfs voor de dag met een plot.

Korte inhoud: De vader van Fiona, Koning Harold (John Cleese) is niet meer en moeten Fiona (Cameron Diaz) en Shrek (Mike Myers) het land Far, Far Away, verder regeren, iets tegen de zin van het jonge koppel die eigenlijk liever in hun modderpoel stoeien. Ieder wat wils, nietwaar. Maar als ze er in slagen een geschikte troonopvolger te vinden, kunnen ze hun droom verwezenlijken. En wanneer Shrek, Donkey (Eddie Murphy) en Puss (Antonio Banderas) hun zoektocht beginnen, probeert Fiona de Prince Charming (Rupert Everett), die een staatsgreep wilt, op andere gedachten te brengen.

De Shrek films zijn bijzonder grappig en ik ben best tevreden dat het verhaaltje verder gaat. Hopelijk kunnen ze de nieuwe film even scherp houden als de twee vorige. De vertolkingen van de personages zijn werkelijk om van te smullen.

Maar wie staat daar tussen het lijstje? Justin Timberlake speelt de stem van Artie, de jonge King Arthur. Ik had dat bericht al gepost, maar ik dacht niet dat het er ooit zou van komen. Verwacht dus maar een paar Timberlake-songs, anders zie ik niet meteen het nut om zijn stem te gebruiken. Trouwens hoor je de laatste tijd nog maar bitter weinig over het pop-idool. Ik zou niet meer weten hoe zijn stem klinkt…

***Related Posts***
29/01/2007: Shrek the Third trailer
13/05/2006: Toy Story 3 & nieuwe Cars trailer
03/04/2006: Puss in Boots: The Story of an Ogre Killer
24/01/2006: Disney biedt 5,7 miljard dollar voor het animatiebedrijf Pixar
15/01/2006: Ice Age 2 trailer
27/11/2005: De teaser-trailer van Cars
02/05/2005: Justin Timberlake in Shrek 3
19/03/2005: Fox Animation maakt ook Ice Age 2
26/02/2005: DreamWorks Shrek spin-off: Puss in Boots
19/09/2004: Pixar’s The Incredibles

8 Comments

 1. |sm|

  joepie puss the cat in boots gaat er ook weer bij zijn!!

  Reply
 2. lord cms

  even if if want to see them ‘cos i’m in love with princess fiona, the human version weliswaar, niet the vette ogre-version

  Reply
 3. Pliske

  Yes, laat maar komen!!

  Bloggroetjes,

  Reply
 4. dave

  I love Lord Farquaad.

  Reply
 5. Brian

  Don’t worry about people stealing your ideas. If your ideas are any good, you’ll have to ram them down people’s throats.

  Reply
 6. Maria

  That’s just what the doctor ordered.

  Reply
 7. Maya

  The greatest virtues are those which are most useful to other persons.

  Reply
 8. Zachary

  I don’t have any solution but I certainly admire the problem.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *