The Fast and the Furious: Tokyo Drift trailer

Voor de fans van snelle wagens, tuning en Tokyo babes, is er binnenkort The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006). En als je reeds blootgesteld werd aan de eerste en tweede film, dan mag je van geluk spreken want dit hoef je dan in principe niet meer te zien. Tokyo Drift is identiek hetzelfde dan zijn vorige klonen, met dit verschil dat alle goeie acteurs zijn ingewisseld met goedkopere exemplaren. Geen Paul Walker, geen Vin Diesel, maar wat mij al deed afhaken bij de sequel, GEEN Jordana Brewster. Wat is het nut nog van een dergelijk ‘vehicle’ zonder Jordana !?

Korte inhoud: Shaun Boswell (Lucas Black) kan gevangenisstraf vermijden door bij zijn vader te gaan wonen in Tokyo. Daar ontdekt hij ‘drift racing’. Nadat hij een race verliest aan de Yakuza Drift King (Brian Tee), moet hij in het underground Tokyo circuit een manier vinden om zijn schuld.

Wow, stel je voor dat Boswell’s vader in Poelkapelle woonde, dan had de film er al heel wat minder sexy uitgezien. Hoewel, een getunede Lada Samara heeft ook zijn charmes. Zeker met een hete West-Vlaamse countrygirl op de capeau.

Maar neen, het wordt dus Tokyo. En jullie kunnen het resultaat aanschouwen in de volgende trailer, die veel weggeeft van een filmpje uit het Playstation-spel Need for Speed: Underground 2. Voor de mensen die het spel niet kennen is er dus iets nieuws: DRIFTING !! Binnenkort ook op het 4-armen-kruispunt. Ik kijk er naar uit…meer dan naar de film.

The Fast and the Furious: Tokyo Drift is geregisseerd door de Taiwanees Justin Lin en zal onze zalen teisteren vanaf 19 juli 2006.

*** The Fast and the Furious: Tokyo Drift trailer ***

3 Comments

 1. agnus

  Hadden Paul W.S. Anderson en Uwe Boll samen een relatie, dan hadden ze deze drek kunnen baren. Wat een stomme trailer.

  Reply
 2. dave

  lol. my god, ik denk dat die twee toch grotere gruwels in staat zouden zijn. Ik mag er niet aan denken.

  Reply
 3. aru

  nu dat ik deze review nog eens doorlees, grappig hoe smaken verschillen, ik vond het namelijk een kei leuke film 😀 maar ik ben dan ook een meisje en weet geen vliegende scheet over auto’s. en de tuning-meisjes waren sexxxaay. en ik ben sowieso dol op bijna alles wat over japan gaat.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *