The Moguls met Jeff Bridges

Een aantal knappe filmpjes zijn onderweg, te beginnen met deze hier van The Moguls (2005). Ik kijk echt uit naar die film, wat ik heb me dubbel geplooid van het lachen bij het zien van deze trailer. Schitterende casting.

Korte inhoud: Seks verkoopt goed in Amerika en deze mannen zij er zich geheel van bewust. We volgen een muziekgroepje bezet met een bende leuke losers in een midlife-crisis, die op het lumineuze idee komen om hun droom te realiseren. Overtuigt dat ze op weg zijn naar rijkdom en glorie beslissen ze om een onschuldige seksfilm te maken. Maar de dingen lopen niet zoals gepland.

Zoals reeds vermeld een stel schitterende acteurs bij elkaar: Jeff Bridges, Tim Blake Nelson, Joe Pantoliano, Ted Danson en Lauren Graham. Ik denk dat ik nog nooit een film heb gezien met Jeff Bridges die echt slecht was. Zelf zijn laatste film, Tideland, viel eigenlijk best mee en vertolkt Bridges er een zalig personage.

Hier is de trailer van The Moguls.

2 Comments

  1. lord cms

    heb ik een vrijkaart over dezen aovnd voor “a bittersweetlife”

    Reply
  2. dave

    het zou wel eens kunnen dat ik ook opduik om 20u30. Film spreekt me wel aan. Gisteren The Devils Rejects gezien. Dikke pret. šŸ™‚

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *