Ice Age 2: The Meltdown

De nieuwe trailer van Ice Age 2: The Meltdown (2006) is ook al on-line. Deze keer moeten de drie vrienden; Diego de sabeltandtijger (Denis Leary), Manfred a.k.a. Manny de mammoet (Ray Romano) en Sid de suffe luiaard (John Leguizamo) vluchten omdat hun ijswereld smelt. Onderweg maken ze uiteraard veel nieuwe vrienden en proberen ze samen te ontsnappen om iedereen in de vallei te waarschuwen voor de grote ramp.

Deze animatiefilm, net als de vorige Ice Age komt niet van Pixar, noch van Disney, maar wel van 20th Century Fox Animation en Blue Sky Studio’s. De eerste film bracht 375 miljoen dollar op wereldwijd. Hun andere animatiefilm Robots (2005) deed het iets minder goed maar nog steeds een royaal bedrag van 250 miljoen wereldwijd. De verwachtingen voor Ice Age 2 zijn dus hoog gespannen, maar het heeft er alle schijn van dat ook deze sequel zijn quota zal halen. Hun trailer is kort en efficiënt en de kwaliteit van de beelden moet zeker niet onderdoen voor de andere grote animatie-studio’s.

De film is in handen van Robots en Ice Age regisseur Carlos Saldanha en geschreven door Jon Vitti (The Simpsons, Ice Age, Robots). De animatiefilm komt bij ons uit op 29 maart 2006.

***Related Posts***
13/05/2006: Toy Story 3 & nieuwe Cars trailer
03/04/2006: Puss in Boots: The Story of an Ogre Killer
23/03/2006: Shrek the Third
24/01/2006: Disney biedt 5,7 miljard dollar voor het animatiebedrijf Pixar
27/11/2005: De teaser-trailer van Cars
02/05/2005: Justin Timberlake in Shrek 3
19/03/2005: Fox Animation maakt ook Ice Age 2
26/02/2005: DreamWorks Shrek spin-off: Puss in Boots
19/09/2004: Pixar’s The Incredibles

***Relates Sites***
Imdb: Ice Age 2: The Meltdown (2006)
Officiële site: iceage2.com
Pics: pic 1 en pic 2 + Ice Age 2 poster
Trailer: wmp

4 Comments

 1. Elias

  Zit ik te wachten! Ik ben een grote fan van animatiefilms en Ice Age 1 vond ik echt de max. Grappig en op het einde zelfs vrij emotioneel… Ja ja, wat een film niet allemaal kan teweeg brengen. De trailer is kort, maar ik ben toch alweer hééél benieuwd naar wat er komen zal! Deze moet ik zien :o)

  Reply
 2. Marcus²

  Waren er al eekhoortjes in de ijstijd of is dat een verre voorvader ???
  ; ))

  Reply
 3. |sm|

  kijk er enorm naar uit!

  Reply
 4. Caligula

  Ik ben gek op zijn stem. So funny !

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *