Wordt Rose Byrne Bondgirl Vesper Lynd?

Het lijkt erop dat de rol van Bond-girl Vesper Lynd in Casino Royale (2006) eindelijk is ingevuld. De Australische Rose Byrne deed vorige week met een aantal andere actrices een serie screentests voor de rol, en verschillende bronnen melden nu dat Byrne de rol heeft gekregen.

De 26-jarige actrice maakte vreemd genoeg indruk op de producers door de vrij steriele liefdes-scène met Brad ‘Achilles’ Pitt in het flauwe computer-gegenereerde Troy (2004) en de doorschijnende rol van Dormé in Attack of the Clones (2002). Maar dat de juffrouw kan acteren staat vast. Zo heeft ze een knappe hoofdrol in de independent film, The Goddess of 1967 (2000), een stijvolle prent van de Chinese regisseuse Clara Law. Daarnaast had ze ook nog een rol in Wicker Park (2004) en zal binnenkort te zien zijn in de nieuwe Sofia Coppola film Marie-Antoinette (2006).

Geen wereldschokkende keuze of een actrice die bankable is, zoals die andere kandidaten die eerder werden vermeld, maar zeker geen slechte casting. Jullie kunnen hier een aantal afbeeldingen zien van Rose Byrne:

1 Comment

  1. pedro

    dit kan al niet meer stuk! Maar zitten er ook bekende koppen in James Bond???

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *