Vergeet Blade Trinity, hier is Blade 4

Ze hebben hun fouten ingezien, zo blijkt. Volgens het magazine CinemaBlend zouden de gesprekken al begonnen zijn voor de maak van Blade 4, na de idiote Blade Trinity.

“Well it looks like perhaps New Line has learned their lesson where Blade is concerned… namely that the Blade franchise is all about Blade, not hot, young sidekicks however well acted and funny they may be. David Goyer (de regisseur) of course doesn’t agree, so according to a rumour being run by the folks at MoviesOnline.ca, he’s out the door for a proposed Blade 4.”

Dus ja, ik vind dit best goed nieuws, en ‘who cares’ dat Goyer er liever niets mee wil te maken hebben. Volgens de geruchten zou hij het zelfs niet helemaal vinden met Wesley Snipes. Beide zouden elkaar niet kunnen uitstaan. Dergelijke reacties heb je vaak bij films die ontsporen. Regisseurs steken maar al te graag de schuld op hun acteurs en vice-versa. En dat is toch vreemd gezien Goyer zijn debuutfilm ZigZag eveneens deed met Snipes. Conclusie, laat Goyer maar lopen en maak opnieuw een echte Blade film, met echte gevaarlijke, intelligente en schrikwekkende vampiers. Ik kijk er al naar uit.

***Related Posts***
25/04/2008: Wesley Snipes voor 3 jaar de cel in
22/10/2006: Wesley Snipes ontduikt belastingen
09/08/2006: Chaos met Wesley Snipes review
27/10/2005: Jean-Claude Van Damme vs Wesley Snipes ?
13/12/2004: Blade Trinity review
19/09/2004: Blade Trinity trailer

12 Comments

 1. garincha

  ik hoop dat er nog deel 5 en 6 ook komen
  het is echt cool blade keep killing 😀

  Reply
 2. garincha

  ja ik weet dat blade4 uit komt
  maar waneer dan 😕 ik hoop dat
  iemand dat weet dan ga ik gelijk
  kijken naar blade 4 ga naar mijn hotmail
  en zegt me pls wie dan ook

  Reply
 3. watchmaker

  Wesley Snipes zal eerst zijn belastingen moeten betalen vrees ik…

  Reply
 4. Garincha

  ik ben benieuwd hoeveel hij moet betalen?
  ik hoop dat snel heeft gelapt

  Reply
 5. dave

  Ik denk dat ie net juist heel wat films mogen draaien om uit de schulden te komen, watchmaker.

  @garincha: Er is nog geen sprake van een Blade 4. Wesley zit nog altijd in het buitenland – in Namibië voor de film Gallowwalker – en zijn eerst volgende film (The Shooter) is in Bulgarije te doen. Van zodra hij voet aan wal zet in de States zal hij heel wat mogen uitleggen.

  Reply
 6. Garincha

  hoe weet jij dat dan??

  Reply
 7. dave

  Dat ie binnenkort in 4de versnelling films zal mogen draaien om zijn schuld te vereffenen of dat Blade 4 nog niet in pre-productie is.
  Op het eerste, lijkt mij logisch gezien de grote van de schuld (lees alle artikels op internet er op na) en op het tweede, ik volg het filmnieuws quasi op de voet en moest er sprake zijn zou dat hier wel al reeds zijn verschenen. Comics is een beetje mijn dada (ik kan niet over alles verslag geven – maar probeer toch de belangrijke zaken te volgen)

  Reply
 8. Garincha

  ik vroeg me af hoe jij dat wist snapie dat hij eerst nog films gaat maken om zijn schuld op te heffen

  Reply
 9. Samed

  Blade,:D lekker in de diqo met bloed al die vampier-en maar opeens komt Blade! iedereen is bang:P Blade maakt ze allemaal af. Ik kijk ze agter elkaar maar Blade 2 en Trinity slaat nergens op??? Dus jah vergeet dat schul en maak Blade 4 Wesley Snipes!!

  XxX Samed;) :P:PP:P

  Reply
 10. Boyke85

  Beste mensen hij is al uit en ligt in de videotheken.

  Reply
 11. ghostrider

  de film die nu in de videotheek is is de piloot versie van de serie blade en niet blade 4 ik heb hem gezien en die trok op niets zelfs erger dan drie dus er kan nog een vierde komen met wesley snipes

  Reply
 12. rick

  ik denk dat de eerst 3 a 4 jaar heen blade 4 komt aangezien snipes voor 3 jaar vast zit en tegen die tijd zien ze wel of ze hem nog willen

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *