Sharon Stone naast Bob Odenkirk in Nobody 2

Ik denk dat het bijna 20 jaar geleden is dat we Sharon Stone nog eens gezien hebben in iets degelijks, ook al blijft de actrice bezig. Ook al is het een Universal’s vervolgfilm, lijkt deze Nobody 2 (2025) wel een project waarmee ze iets meer in de schijnwerpers kan treden.

© Universal

Odenkirk herneemt zijn rol als zachtaardige familieman die in het geheim een ​​voormalig regeringsmoordenaar is. En hoewel er geen plotdetails worden onthuld, is het bekend dat Stone de belangrijkste villain van het stuk zal zijn. De Indonesische filmmaker Timo Tjahjanto, bekend van zijn horror- en actiefilms als The Night Comes for Us (2018), gaat de film regisseren. Het scenario is van Derek Kolstad, Umair Aleem, Odenkirk en Aaron Rabin. John Wick regisseur Chad Stahelski produceert de film. En ook Connie Nielsen is terug als de vrouw van Hutch Mansell.

Op 15 augustus 2025 zou Universal de film in de zalen willen uitbrengen. De eerste Nobody (2021) film werd gemaakt met een budget van 16 miljoen dollar en uitgebracht tijdens de pandemie, met een brutowinst van meer dan 57,5 ​​miljoen wereldwijd. Ook critici waren onder de indruk en het was ook wel een film die op een goed moment kwam.

De aanwinst van Stone is altijd een plus, maar ik heb nooit haar carrière-plannen begrepen. Van een actrice die de wereld had veroverd in Basic Instinct en Casino (1995), waarvoor ze een Oscar-nominatie kreeg, verzeilde ze een beetje in een B-circuit en bracht nu en dan wel voortreffelijke rollen, zoals deze in de Amerikaanse remake Diabolique (1996) en The Mighty (1998). Meer recentelijk heeft ze zich geconcentreerd op televisiewerk en verscheen ze in Ryan Murphy’s “Ratched” bij Netflix en Steven Soderbergh’s “Mosaic” bij HBO.

1 Comment

  1. Fabian

    De eerste film was goed ook al had dit misschien beter geweest als tv-serie.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *