Bob Odenkirk vecht er op los in Nobody

Bob Odenkirk onthulde onlangs dat hij twee jaar heeft getraind om de vechtscènes uit zijn aankomende actiethriller, Nobody (2021), te spelen, dus dat belooft.

Korte inhoud: Hutch Mansell (Bob Odenkirk) is vader die overal waar hij komt geen enkele indruk achterlaat. Wanneer twee dieven in zijn huis inbreken is dit voor Hutch het ultieme moment om zijn woede, waarmee hij al lang rondloopt, kwijt te kunnen. Op zijn weg naar brute vergelding worden duistere geheimen uit zijn verleden onthuld.

Niemand had ooit kunnen denken om Bob Odenkirk in de huid van een actiester te zien zien, gezien hij voornamelijk tv-serie-rollen vertolkte van gewone burgers die meestal in de klappen moesten delen in plaats van ze uit te delen. Toch betekent deze film wel een nieuwe wending in zijn carrière en hij pakte ook uit met zijn intensieve training: “Ik heb twee jaar getraind voordat we begonnen met shooten, maar ik wist dat ik nog een lange weg te gaan had. Ik heb het grootste deel van mijn leven niet eens geoefend!”

Odenkirk zegt echter dat hij toegewijd was aan zijn training. “Ik wist dat ik hierin mijn eigen gevechten wilde doen … ik wilde de actiescènes doen en niet alleen een stuntman voor me laten invallen.” Odenkirk zei ook dat hij niet probeerde een ‘superheldenlichaam’ te ontwikkelen, en besprak hoe het DNA van de John Wick (2014)-franchise duidelijk zichtbaar is binnen Nobody.

John Wick-scenarioschrijver Derek Kolstad schreef het script voor Nobody en David Leitch, die de eerste John Wick mede-regisseerde, fungeert als producer. Ilya Naishuller heeft de film geregisseerd, en dat is zijn tweede film naar de experimentele actiefilm Hardcore Henry (2015). In de andere rollen zien we nog Connie Nielsen en Christopher Lloyd. De film zou op 26 februari 2021 tezien moeten zijn.

*** Nobody trailer ***


1 Comment

  1. Fabian

    Zalige trailer wel. Ben benieuwd.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *