Jennifer Lawrence in moordmysterie The Wives

Jennifer Lawrence zal binnenkort te zien zijn in een whodunit drama dat in de trant van ‘The Real Housewives’ ligt. Jennifer Lawrence zal ruzie krijgen, dagdrinken en toegang krijgen tot een hoop besteedbaar inkomen, tenminste totdat er een lichaam opduikt. De film heet The Wives (2025) en zal geschreven worden door Michael Breslin en Patrick Foley.

artwork Davian

Dit wordt geschreven door het duo dat schreef/speelde in “Circle Jerk” (een toneelstuk) dat genomineerd was voor de Pulitzerprijs voor Drama. Ze schreven ook een Housewives-toneelstuk met de titel “This American Wife”, waarin de relatie tussen homomannen en de Housewives-franchise werd onderzocht. Apple Original Films verwierf het project in wat het beschrijft als een “zeer competitieve situatie”. Lawrence zal de film samen met Justine Ciarrocchi produceren voor haar bedrijf Excellent Cadaver. Het is momenteel in ontwikkeling, dus geen woord over het uiteindelijke plot of wanneer het zou kunnen verschijnen. De film is gecoproduceerd door Apple Studios en A24, die eerder samenwerkten aan Causeway, een drama uit 2022 met Lawrence in de hoofdrol.

De twee bedrijven werken tevens ook samen aan High and Low (2024), Spike Lee’s aankomende remake van de Akira Kurosawa-film, waarin Denzel Washington de hoofdrol zal spelen. Eerdere samenwerkingen zijn onder meer Steve! een documentaire in 2 stukken rond Steve Martin, evenals The Tragedy of Macbeth (2021), geregisseerd door Joel Coen en met Washington en Frances McDormand in de hoofdrol als de moordzuchtige monarch en zijn vrouw.

Op de aankomende lijst van Apple staat onder meer Fly Me to the Moon (2024), met in de hoofdrollen Scarlett Johansson en Channing Tatum; The Instigators (2024), met in de hoofdrollen Matt Damon en Casey Affleck voor regisseur Doug Liman; en de Formule 1-speelfilm met Brad Pitt in de hoofdrol voor regisseur Joseph Kosinski.

Lawrence heeft nood aan een hit want hun vorige films bleven toch wat onder de radar. R-rated komedie No Hard Feelings (2023) was haar laatste film en deze verkreeg toch wisselvallige commentaren. De toekomst zal het uitwijzen?

2 Comments

  1. Vanessa Libaert

    Dit gaat geen awards willen maar is wel iets wat ik wil zien.

    Reply
  2. Mirthe

    Moord in een reality show, kan interessant zijn maar ik verwacht er toch niet al teveel van.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *