M. Night Shyamalan’s Trap heeft een eerste trailer

M. Night Shyamalan is een beetje van een hit-and-miss regisseur, niet al zijn films zijn het bekijken waard maar wanneer het werkt brengt hij ons schitterende cinema, en de hoop is dat deze Trap (2024) bij deze categorie hoort. Maar één ding is zeker, we zullen wederom te maken hebben met een fameuze Shyamalan-wending op het einde van de film! Ook al windt de trailer er niet veel doekjes om, de slechterik in de film lijkt Josh Hartnett te zijn. Maar misschien zit er nog ergens een wending…


© Warner Bros

Korte inhoud: Cooper (Josh Hartnett) gaat met zijn tienerdochter naar het popsterrenconcert van de artieste Lady Raven. Tijdens het concert bemerkt hij een grote aanwezigheid van politie die de zogenaamde “The Butcher” in de val wil lokken. De autoriteiten hebben namelijk vernomen dat hij op deze locatie slachtoffers wil maken.

In de trailer zijn Hartnetts personage en zijn dochter Jody aanwezig bij het concert van popster Lady Raven. Wanneer Hartnett naar de badkamer rent, ziet hij dat er veel politie aanwezig is bij het concert en komt hij er al snel achter dat ze daar zijn om een ​​seriemoordenaar te vangen. De (eerste) twist lijkt dat Hartnett de moordenaar is waarnaar ze op zoek zijn, en op zijn telefoon wordt onthuld dat hij een slachtoffer gegijzeld houdt. De trailer eindigt met Hartnett die maniakaal om zichzelf lacht.

Trap zal eind van de zomer in augustus in de bioscoop verschijnen. De cast bestaat verder uit Ariel Donoghue, Saleka Shyamalan als Lady Raven, Hayley Mills en Allison Pill. Met cinematografie door Sayombhu Mukdeeprom (Call Me by Your Name) en een score van Herdĭs Stefănsdŏttir.

*** Trap trailer ***

1 Comment

  1. Pak-Man

    Dit ziet er wel interessant uit en er zal nog wel een twist in het verhaal zitten los van dat Josh vermoedelijk The Butcher is.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *