Despicable Me 4 heeft zijn eerste trailer

Felonious Gru en zijn familie zijn eindelijk terug in Despicable Me 4 (2024). De animatiestudio Illumination is de thuisbasis geworden van enkele van de meest populaire en winstgevende films van de afgelopen jaren, meest recentelijk The Super Mario Bros. Movie (2023), maar heeft ook een succesvolle franchise met Despicable Me. De franchise begon in 2010, waarin superschurk en geheimagent Gru (ingesproken door Steve Carell) en zijn Minions werden geïntroduceerd. Despicable Me zag Gru drie meisjes adopteren (Margot, Edith & Agnes) als onderdeel van een kwaadaardig plan, maar uiteindelijk zorgde hij voor hen en werd hij hun vader.

© Sony Pictures Releasing / Illumination

Korte inhoud: De voormalige slechterik Gru en zijn geliefde Lucy verwelkomen een nieuw lid in de familie: de kleine Gru Jr. Terwijl hij gekweld wordt door zijn nieuwe baby, krijgt Gru te maken met een nieuwe aartsvijand in de vorm van Maxime Le Mal (Will Ferrell) en diens vriendin Valentina (Sofía Vergara). Door de schurken wordt Gru gedwongen om met zijn familie op de vlucht te slaan.

Sinds de adoptie is het personage van Gru niet alleen veranderd, maar ook de gehele insteek. Gru is meer de anti-schurk geworden en werkt hij vaak samen met collega geheime agenten zoals Lucy Wilde (Kristen Wiig), waarop hij trouwens smoorverliefd is.
Sindsdien concentreerden Gru’s avonturen zich op zijn rol als anti-schurk en vader van Margo, Edith en Agnes, en tijdens deze reis ontmoette hij collega-geheimagent Lucy Wilde (Kristen Wiig) en werd hij verliefd. En dus, na een paar avonturen samen breidt Despicable Me 4 dit unieke gezin uit met de zoon van Gru en Lucy, Gru Jr., die niet dol is op zijn eigen vader.

Je zou denken, animatiefilms hebben het voordeel dat ze hun personages zoveel sequels kunnen laten maken als ze maar willen, want de personages verouderen niet. En toch. De figuren blijven dezelfde maar de stemacteurs verouderen wél en dus is de stem van Agnes bijvoorbeeld vervangen moeten worden want zij klinkt niet meer als een 7 jarige maar wel als een 14-jarige. Het probleem is minder groot als bij Stranger Things, waar de kids eigenlijk allemaal volwassen werden, maar je zal dus wel een kleine stemverandering horen. Gelukkig werkt de stem van Steve Carrell nog prima.

*** Despicable Me 4 trailer ***


1 Comment

  1. Kons

    Dus zijn naam is Gru j. Gru 😀

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *