Argylle van Matthew Vaughn met Henry Cavill

Terwijl Henry Cavill zijn Superman-cape aan de wilgen heeft gehangen, staat de filmster alweer in de startblokken om de wereld te redden, ditmaal in de rol van een internationale spion in de aankomende spionagethriller Argylle (2023) van Matthew Vaughn (Kick-Ass, Layer Cake, Kingsman).

Korte inhoud: Elly Conway (Bryce Dallas Howard), een introverte spionageschrijver die zelden haar huis verlaat, wordt meegezogen in de echte wereld van spionage wanneer de plots van haar boeken iets te dicht bij de activiteiten van een sinister ondergronds syndicaat komen. Wanneer Aiden (Sam Rockwell), een spion, opduikt om haar te redden (zegt hij) van ontvoering of moord (of beide), worden Elly en haar geliefde kat Alfie ondergedompeld in een geheime wereld waar niets, en niemand, is wat het lijkt.

Apple Original Films heeft de allereerste trailer van deze film de wereld in geslingerd, waarin we Henry Cavill als de stoere superspion Argylle zien, die de hele aardbol afreist om de meest uiterst geheime missies uit te voeren. Eerder was er al gesuggereerd dat de film, gepland voor 2 februari 2024, gebaseerd zou zijn op een aankomende roman van de debuterende auteur Elly Conway. Maar de trailer en de officiële samenvatting van de film hebben onthuld dat Conway zelfs een personage in de film is. Of ze ook in werkelijkheid bestaat, is nog een raadsel waar we graag het antwoord op willen ontfutselen.

Cavill en Howard krijgen gezelschap van een sterrenensemble dat bestaat uit niemand minder dan Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, John Cena, Dua Lipa, Ariana DeBose, Sofia Boutella en Samuel L. Jackson. Matthew Vaughn neemt niet alleen de regie voor zijn rekening, maar staat ook als producent aan het roer, samen met Adam Bohling, David Reid, en scenarioschrijver Jason Fuchs.

Argylle zal worden verspreid door Universal Pictures en later beschikbaar zijn voor streaming op Apple TV+. Een absolute must-see voor liefhebbers van spionage en actie!

*** Argyll trailer ***

2 Comments

 1. Alyssa

  Henry Cavill zou na Superman beter eens wat echte acteursrollen aannemen in plaats van … dit.

  Reply
  1. Conan the Librarian

   De Guy Ritchie film The Ministry of Ungentlemanly Warfare ziet er anders wel goed uit.

   Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *