Gal Gadot spionagethriller Heart Of Stone

Toen Gal Gadot optrad in Wonder Woman (2017) was ze een instant godin in Hollywood. Ze was niet alleen geknipt voor de rol, maar deze superheldenfilm was ook nog eens een knappe film. Gal was de nieuwe Angelina Jolie, een beeldschone verschijning die ook wel een actiefilm kon dragen. De film was ook een mega-box-office succes met een recette van 823 miljoen dollar.

Drie jaar later deed ze Wonder Woman 1984 (2020), en de rol die haar op de kaart heeft gezet zou nu ook de rol zijn die haar van de troon zou stoten. De film werd een gigantische flop. De sequel moest 400 miljoen ophalen voor een break-even maar kwam nauwelijks verder dan 170 miljoen dollar. En dan heeft Gal een beetje de pedalen verloren met een flauwe actiefilm op Netflix genaamd Red Notice (2021) (waarvan nu ook nog eens een sequel komt waar niemand op zit te wachten) en een weinig overtuigende rol in Death on the Nile (2022). En dat is het zowat. Gal dook nog wel op in een cameorol in de DCEU maar meer hebben we van haar niet gezien.

Een rol waarvoor ze geknipt zou zijn is deze van Cleopatra en we wachten nog steeds tot deze productie van de grond zal komen, zeker nadat Jada Pinkett Smith een wel heel controversiële docu van de Eqyptische koningin had gemaakt. Gal verschijnt binnenkort in de rol van de heks in Snow White (2024) en nu duikt ze op als spionne in Heart of Stone (2023) in regie van Tom Harper en geschreven door Allison Schroeder en Greg Rucka.

Korte inhoud: Heart of Stone volgt een doorgewinterde CIA-agente, Rachel Stone (Gal Gadot) genaamd. Rachel blijkt de enige vrouw te zijn die tussen haar machtige, wereldwijde, vredeshandhavingsorganisatie en het verlies van haar meest waardevolle en gevaarlijke bezit in staat. Al snel raakt ze verwikkeld in een mysterieuze samenzwering.

In de cast zien we Jamie Dornan, Sophie Okonedo, Matthias Schweighöfer, Archie Madekwe, Alia Bhatt en Jing Lusi. Op 11 augustus 2023 verschijnt de film op Netflix.

*** Heart Of Stone trailer ***

1 Comment

  1. Liam

    Gaan ze serieus Red Notice 2 maken??? Wat een money grab 😮

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *