Indrukwekkende The Flash trailer

Zoals we hier al meermaals hebben gezegd, The Flash (2023) wordt dé comic film van 2023. En dit is de laatste DCEU film van enig belang uit de pre-James Gunn periode – en dus gaan we terug naar de Man of Steel (2013) periode. Er zou in principe geen vervolg op deze film moeten komen, ook al is er zeker nog een toekomst voor een aantal karakters in de film, met name Kara Zor-El / Supergirl gespeeld door Sasha Calle. Met zwart haar zoals het oorspronkelijke karakter in de comics (zie hier).

© Warner Home Video

Korte inhoud: In “The Flash” komen werelden samen als Barry (Ezra Miller) met zijn superkrachten terug in de tijd gaat om het verleden te veranderen en zo zijn familie te redden. Hierdoor verandert hij alleen ook onbedoeld de toekomst. Barry komt vast te zitten in een realiteit waarin generaal Zod is teruggekeerd met plannen om de wereld te verwoesten, en er zijn geen superhelden meer om iedereen te redden. Barry’s enige hoop is om een gepensioneerde Batman te overtuigen weer in actie te komen en een gevangengenomen Kryptoniaan te bevrijden, ook al is dat niet wie hij verwacht. Om de wereld te redden en terug te kunnen keren naar zijn eigen toekomst moet Barry rennen voor zijn leven. Maar zal zijn offer genoeg zijn om het universum te herstellen?

De film is geïnspireerd op de Flashpoint-strip van Geoff Johns en Andy Kubert uit 2011, waarin Barry Allen ervoor kiest om terug in de tijd te racen en de dood van zijn moeder te voorkomen. Maar door dit te doen, creëert hij per ongeluk een geheel nieuwe tijdlijn waarin de zaken aanzienlijk erger worden. Dit is een Andy Muschietti film en ik denk niet dat hij veel beïnvloeding heeft gekregen van Warner Bros. Hij heeft zich ook niets aangetrokken van de online heksenjacht naar Ezra. Hij heeft de beste film gemaakt die hij kon en de trailer voert heel wat karakters op die we gewoon willen ontdekken.

Deze film zal in ieder geval weer de discussie doen oplaaien of het een goed idee was om Henry Cavill de laan in te sturen, want hem zullen we in deze film wel missen, maar ook de stijl van de trailer smaakt wel naar de betere Zack Snyder. In ieder geval lijkt deze film ook het potentieel te hebben om een hoofdstuk af te sluiten. De multiverse laat toe om verschillende Batman’s te herbezoeken voor een laatste knipoog maar niemand verwacht dat zowel Ben Affleck als Michael Keaton zullen terugkeren voor een nieuwe Batman film. In ieder geval heb ik zin om de film te zien en heb er vertrouwen in dat dit de ultieme DC rollercoasterfilm zal worden met voldoende drama om ons doorheen de cgi te loodsen. op 14 juni 2023 komt The Flash bij ons in de zalen!

*** The Flash trailer ***


6 Comments

 1. Vince

  Ik ben verkocht, Keaton ziet er uit alsof hij de show hier gaat stelen. Ben benieuwd! Gaan ze de muziek van Danny Elfman ook gebruiken?

  Reply
 2. Claeys

  Toch ook een beetje een Zack Snyder rip-off. Wel spijtig wat ik had gehoopt op een Justice League 2.

  Reply
 3. yves valkiers

  dit is niet de laatste dcu film er is nog aqua man 2

  Reply
  1. Agnus

   Als die film überhaupt nog zal uitkomen, want productie gaat van testscreening naar reshoots naar testscreening naar reshoots.

   Reply
   1. yves valkiers

    aan flash is veel meer gewerkt dan aquaman 2

    Reply
    1. Agnus

     Aquaman 2 was al 5 maanden vroeger in productie en zal naar verluidt 6+ maanden later worden uitgebracht. Dat zijn de feiten. Aquaman 2 had ook af te rekenen met barslechte testscreenings. Not so much for The Flash en kijk, de film wordt binnen grote maand uitgebracht.

     Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *