Jennifer Lopez en Josh Duhamel in Shotgun Wedding

Prime Video heeft een trailer uitgebracht voor de aankomende romantische actiekomedie Shotgun Wedding (2023) van Pitch Perfect regisseur Jason Moore. Na een klassieke romcom in de hoofdrol te hebben gespeeld in Marry Me (2022) van Kat Coiro, zal de internationale zangeres en superster Jennifer Lopez het genre nu op zijn kop zetten door zich klaar te maken om ongelukkig te trouwen met Josh Duhamel.

Korte inhoud: Darcy (Lopez) en Tom (Duhamel) nodigen hun families uit voor hun bruiloft op een unieke locatie. Als het hele gezelschap echter wordt gegijzeld, is plotseling ieders leven in gevaar en krijgt “tot de dood ons scheidt” een heel nieuwe betekenis. Darcy en Tom staat een ding te doen: hun geliefden redden, zonder elkaar te vermoorden.

Het scenario werd geschreven door Mark Hammer die na Two Night Stand (2014) hier zijn tweede filmscenario heeft geschreven. Er zijn al een paar Shotgun Wedding films maar dit is dus geen remake. Jennifer mag dan nog wel 53 zijn, ze lijkt op een vrouw van begin de 30. Ze is een beetje de Tom Cruise onder de vrouwen, en het is eens leuk om een film te zien waarin de vrouw ouder is dan de mannelijke partner, ook al is het maar 4 jaar. Armie Hammer had eigenlijk gecast moeten worden in deze film maar gezien de controversie zond zijn figuur heeft hij beslist om even uit de schijnwerpers te stappen.

Ik ben nooit echt een grote fan geweest van J-Lo haar films, maar de laatste tijd lijkt ze toch wel meer met kwalitatieve films voor de dag te komen, en ik denk dan aan Hustler (2019). Deze film lijkt een 13-in-een-dozijn komedies waar je best wel plezier aan kan beleven, en misschien nog meer plezier dan aan die Marry Me. We zullen wel nog een tijdje moeten wachten voor de release van Shotgun Wedding die nu staat gepland op 27 januari 2023 op Amazon Prime.

*** Shotgun Wedding trailer ***

3 Comments

 1. Pak-Man

  De trailer laat weer veel teveel zien maar denk dat het goed zal zijn.

  Reply
 2. Mirthe

  Dat is precies een film voor mij 😀

  Reply
 3. Stepphie

  Mijn soort film, J-Lo zie ik wel graag bezig.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *