Amsterdam trailer met Matthias Schoenaerts en Taylor Swift

En hier is de eerste trailer voor Amsterdam (2022), de nieuwe film van de bekroonde schrijver en regisseur David O. Russell (American Hustle, Silver Linings Playbook, Three Kings, The Fighter). Amsterdam is een fascinerend en ingewikkeld verhaal dat op briljante wijze historische feiten met fictie verweeft voor een filmische totaalervaring. Het is een origineel misdaadepos van 20th Century Studios en New Regency.

Korte inhoud: We bevinden ons in de jaren 30. Een drietal vrienden zijn getuige van een moord. Tijdens het onderzoek van dit misdrijf worden ze zelf als verdachten bestempeld. Vervolgens ontdekken ze een van de meest buitensporige complotten in de Amerikaanse geschiedenis.

Amsterdam heeft een indrukwekkende cast van Academy Award winnaar Christian Bale, tweevoudig Oscar genomineerde Margot Robbie, John David Washington, Alessandro Nivola, Timothy Olyphant, Andrea Riseborough, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Matthias Schoenaerts, Michael Shannon, Mike Myers, Taylor Swift, Zoe Saldana, samen met Oscar-winnaar Rami Malek en tweevoudig Academy Award-winnaar Robert De Niro in de hoofdrollen.

Dit is de eerste film van David O. Russell in 8 jaar. Zijn laatste prent was Joy (2015). Maar Russell brengt kwalitatieve filmproducties en is echt een acteursbeest. Soms zijn er wel eens heftige opstootjes op de set maar het resultaat mag gezien worden. De reden voor de “pauze” heeft vermoedelijk te maken met een #MeToo geval. Oh ja, hij ook. Blijkbaar zou hij zijn beschuldigd van aanrading van zijn 19 jarige transgender nichtje. Geen enkele rechter heeft zich over de zaak uitgesproken dus is hij tit nu toe enkel schuldig in de ogen van de trollen en moraalridders op sociale media. Amsterdam speelt vanaf 2 november 2022 in de bioscoop.

*** Amsterdam trailer ***

4 Comments

 1. Valdularo

  Meh …

  Reply
 2. Glenny Boy

  Batman en Harley Quinn werken eindelijk nog eens samen 🙂

  Reply
 3. AlphaSmurf

  Allez, onze Mathias mag nog eens in een film spelen die de bioscoop haalt

  Reply
 4. Archi

  Opmerkelijk dat de ene #metoo regisseur de andere niet is als je ziet welke acteurs allemaal in de credits staan.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *