A Simple Favor krijgt een sequel met Anna Kendrick en Blake Lively

Actrice Blake Lively moet niet onderdoen voor de schoonheid van Amber Heard en ze kan ook nog eens beter acteren. Wat mij betreft kunnen ze gewoon alle Amber projecten aan Blake geven en het resultaat zal een beter eindproduct zijn. The Shallows actrice maakt wel niet zo zot veel films maar meestal zijn ze van een degelijk niveau en dat verwacht ik ook wel van A Simple Favor (2018) sequel A Simple Favor 2 (2022).

Korte inhoud A Simple Favor: Stephanie Smothers (Anna Kendrick) is een jonge weduwe die een blog met recepten en huishoudtips onderhoudt. Aan de schoolpoort van haar zoon Miles (Joshua Satine) raakt Stephanie aan de praat met Emily Nelson (Blake Lively), de moeder van Miles’ klasgenoot Nicky (Ian Ho). In tegenstelling tot Stephanie is Emily een echte carrièrevrouw die als PR-manager bij een bekend modebedrijf werkt.

Paul Feig regisseerde de thriller gebaseerd op een script geschreven door Jessica Sharzer (American Horror Story). A Simple Favor was een kritisch en commercieel succes voor Lionsgate, met bijna 100 miljoen recette op een productiebudget van slechts 20 miljoen dollar. Gezien het open karakter van de film, heeft het publiek zich altijd afgevraagd over een mogelijk vervolg. Wel bij deze zullen de fans tevreden zijn.

Nu is A Simple Favor 2 officieel van start en Lionsgate werkt voor het project samen met Amazon Studios en krijgt het grootste deel van de originele cast weer bij elkaar. Kendrick en Lively zijn overeengekomen om hun rollen opnieuw te spelen, terwijl Feig zal terugkeren om te regisseren en Sharzer opnieuw het script schrijft. Ik kijk er al naar uit.

1 Comment

  1. Spalding

    Het verhaal van de eerste film kwam wel traag op gang maar eenmaal halfweg heb ik ervan genoten.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *