PICL een nieuwe plaats om de betere film te ontdekken

Er worden heel wat films gemaakt bij ons en nog meer alternatieve films over de gehele wereld die misschien niet meteen onderdak vinden bij ons in de bioscoop. Wel, sinds kort is er het platform www.picl.be, waar je films van Belgische distributeurs direct bij jou thuis kan bekijken. Op de site vinden jullie heel wat vijfsterrenrecensies, films van gerenommeerde regisseurs en films die in de prijzen vallen op festivals. En vooral: gloednieuwe films.

De liefde voor mooie verhalen zie je terug op Picl. Op de site kan je bekroonde arthousefilms en documentaires bekijken die je misschien niet kan vinden op de beschikbare streamingplatforms. Het is een site voor de echte filmliefhebbers. Op Picl vind je de parels van het cinema-aanbod die de Belgische bioscopen voor je hebben uitgezocht. En wat jou nu echt aanspreekt, dat bepaal je natuurlijk zelf, maar de kans is heel groot dat er iets tussen staat wat helemaal jouw smaak is.

Je moet vaak maanden wachten nadat een film uit het bioscoop-circuit is ontheven alvorens je deze kan ontdekken via streaming of via DVD en Blu-ray. Nu kan je streamen op Picl voor een kleine vergoeding. Bekijk hier alvast het aanbod. Dankzij Picl mis je dus nooit meer een alternatieve film en kijk je goeie films met een goed gevoel.

1 Comment

  1. Wachowski

    Bedankt voor de tip, vaak films die je niet zo gemakkelijk kan vinden.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *