Thor: Love and Thunder teaser trailer heeft Masters of the Universe vibe

De langverwachte Thor: Love and Thunder (2022)-teaser-trailer is gusteren uitgekomen, waardoor het hele door comic-books beluste internet in een razernij kwam, ook al konden we niet echt veel opmaken van deze trailer op narratief vlak. Het was een teaser die ons Thor 4 aan het teasen was, met een Masters of the Universe sfeertje. Ik kan alleen maar hopen dat Taika Waititi effectief ooit eens die fameuze reboot van He-Man zal maken. Ik ken geen betere regisseur voor dit project.

Korte inhoud: Thor’s pensioen wordt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr the God Butcher, die de uitroeiing van de goden nastreeft. Om de dreiging het hoofd te bieden roept Thor de hulp in van koning Valkyrie, Korg en ex-vriendin Jane Foster, die – tot Thor’s verbazing – op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, hanteert als de Mighty Thor. Samen beginnen ze aan een schrijnend kosmisch avontuur om het mysterie van de wraak van de God Butcher te ontrafelen en hem te stoppen voordat het te laat is.

De trailer zelf is onsamenhangend, maar laten we hopen dat de film meer zal zijn dan de som der delen, die haastig aan elkaar lijken te zijn gemonteerd met CGI-lijm, maar met voldoende brood om ons die glucose rush te geven zodat we honger krijgen in meer. We krijgen een eerste blik op Chris Hemsworth als Thor, die blijkbaar zijn lijn sinds Avengers: Endgame (2019) heeft terug gevonden. We zien ook Natalie Portman als Jane Foster/Lady Thor, Tessa Thompson als Valkyrie, de overgebleven Guardians of the Galaxy crew en Russell Crowe als Zeus. Verder zag ik niet meteen een glimp van de villain Gorr gespeeld door Christian Bale, de God-Butcher, maar er is genoeg om naar te kijken.

De highlight van de trailer is wanneer Thor opduikt waar de Guardians een blauw-kleurige buitenaardse wezens aan het helpen beschermen zijn. Thor gooit zijn gewaad op dramatische wijze uit en onthult een rockgod-look die perfect matcht met de Guns N’ Roses-score. Anderzijds is de CGI in deze teaser niet altijd even overtuigend en er is ook een hoge dosis aan cheesy scènes, en dit kan goed werken maar kan ook hard ontsporen. Maar Natalie Portman die de Mjolnir oppikt maakt heel wat goed. op 8 juli 2022 kunnen we deze film in de bioscoop gaan bekijken.

*** Thor: Love and Thunder trailer ***

3 Comments

 1. Bjorn

  Ik heb echt genoten van deze teaser voor Thor 4. Het wordt geen No Way Home, multiverse waanzin, of een film met een grote impact op het universum. Het ziet eruit als een film met een eigen verhaaltje over Thor die plezier heeft en zichzelf vindt, en dat vind ik geweldig. Een meer geaarde en oprechte versie van Ragnarok, denk ik. Een beetje Eat, Pray, Love and Thunder 🙂

  Reply
 2. Zoya

  Dit is gewoon Asgardians of the Galaxy 😀

  Reply
 3. Bobba

  De plot: Dikke Thor doet mee aan een fitness programma en vergezeld de Guardians op te gekke missies tot hij het beu wordt en alleen op een berg gaat zitten mediteren.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *