The Outfit met Mark Rylance ziet er veelbelovend uit

Toen ik voor het eerst de poster zag van The Outfit (2022), dacht ik dat het letterlijk een kostuumfilm was. Misschien zelfs een meer verfijnde versie van A Devil Wears Prada (2006) of een soort Phantom Thread (2017) achtige film. Ik zat er dus grondig naast.


Korte inhoud: De Britse Leonard (Mark Rylance) was kleermaker van maatkleding en behoorde tot de top van de beroemde Londense straat Savile Row. Na een tragische gebeurtenis zit hij nu in Chicago waar hij een kleine kleermakerswinkel heeft. Zijn cliënteel bestaat momenteel uit een wrede gangsterfamilie, en wanneer twee moordenaars (Dylan O’Brien en Johnny Flynn) de kleermaker en zijn assistent Mable (Zoey Deutch) bedreigen, begint een nacht van leugens, geheimen en moord. Maar Leonard en Mable zijn misschien niet wat ze lijken.

Het is een gangsterfilm en dus lag het voor de hand dat het zich in Chicago afspeelt. Maar op maat gemaakte kleding is niet goedkoop en de enige mensen die ze kunnen betalen zijn gangsters. Als uw klanten gangsters zijn, weet je nooit precies wat er zal gebeuren. De film werd geregisseerd door Graham Moore, de scenarist van The Imitation Game (2014), die hier zijn langspeelfilmdebuut maakt. Het script heeft hij samen geschreven met Johnathan McClain.

Mark Rylance is geweldig acteur. Hij is zeer onderschat en misschien onder gewaardeerd, maar hij is indrukwekkend in elke film waarin ik hem heb gezien. Ik kijk er dus naar uit om deze prent te zien. Ook Zoey Deutch is een fascinerende actrice. Ik had haar voor het eerst gezien in Zombieland: Double Tap (2019) en hierin heeft ze een beetje de show gestolen in de rol van het domme blondje Madison. Bekijk hieronder de trailer. De film zou morgen in de zalen moeten uitkomen.

*** The Outfit trailer ***

1 Comment

  1. Skylar

    Ik denk niet dat ze deze zullen brengen bij ons in de bios, dus hoop ik dat Netflix hem oppikt.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *