Terminator: Dark Fate wedstrijd

Gisteren hebben we de Blu-ray besproken van Terminator: Dark Fate (2019) en vandaag hebben we dankzij 20th Century Fox en Team Lewis twee goodie bags in de aanbieding met de steelbook versie van de film, een filmposter en een Pop!Movies beeldje van de nieuwe Rev-9 Endoskeleton. Daarnaast zit de goodiebag vol met popcorn en snoep, kwestie om volledig in bioscoop-mood de film te (her)ontdekken.

Om in de prijzen te vallen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte filmtitels, alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam, officiële adres en laat ons weten of jullie fan van De FilmBlog zijn (die hebben zoals altijd een streepje voor). Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden. De correcte antwoorden zullen bekend gemaakt worden op onze Facebook pagina en de 2 goodiebags zullen verstuurd worden in de week na de deadline.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op woensdag 11 maart 2020. Jullie eerste email telt. Enkel deelnemers woonachtig in Nederland of België. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer we ook maar het minste vermoeden hebben van samenwerkende vennootschappen, copy-paste mailtjes of andere oneerlijke praktijken, behouden we het recht om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres.

Elk correct antwoord levert één punt op. Twee deelnemers zullen in de prijzen vallen. In geval van ex aequo zal de winnaar bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag.

[ Zoek de filmtitels ]


[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]
Schiftingsvraag: Hoeveel minuten hebben we aan deze quiz gewerkt (uur:min:sec) ?