Blake Lively als wraakengel in The Rhythm Section

Paramount Pictures heeft de eerste trailer uitgebracht voor The Rhythm Section (2020) met Blake Lively en geregisseerd door Reed Morano, een cameravrouw die zich ontpopte tot een talentvolle regisseuse die een aantal episodes regisseerde van de pakkende serie The Handmaid’s Tale en nu haar derde langspeelfilm heeft afgewerkt.

Korte inhoud: ‘The Rhythm Section’ volgt Stephanie Patrick (Blake Lively), een verslaafde vrouw wier familie om is gekomen bij een vliegtuigongeluk. Een journalist (Jude Law) ontdekt echter dat de crash geen ongeluk was en wordt vervolgens vermoord. Stephanie besluit zelfstandig een zoektocht te starten naar de waarheid en de daders.

Naast de twee hoofdacteurs zien we ook nog rollen voor Sterling K. Brown, Max Casella en Daniel Mays. Het is een adaptatie van de gelijknamige roman geschreven door Mark Burnell, die ook het script schreef. Het budget van de film bedraagt 50 miljoen dollar wat eigenlijk wel een pak geld is voor een dergelijke film die ze bij ons kunnen maken voor 3 miljoen euro, maar misschien zitten er grote decors of enorme actiescènes in het verhaal. De film werd gemaakt door Eon Productions die verantwoordelijk is voor de James Bond films, dus zij zijn dergelijke budgetten wel gewoon.

De trailer belooft een boeiende film en geeft Lively wederom de kans om al haar potentieel als actrice bloot te leggen, die zowel uitblinkt in actierollen als in drama waarin ze trauma’s moet verwerken. De film heeft trouwens een jaar stil gelegen nadat Blake haar hand had bezeerd. De trailer doet tevens precies wat het moet doen: de plot aan ons verkopen en uw interesse opwekken zonder teveel van het verhaal weg te geven. Hoewel het nog te bezien valt of deze The Rhythm Section iets nieuws in het vendetta-genre zal weten te brengen.

Op dit ogenblik is er nog geen releasedatum voor België maar vermoedelijk zou de film begin januari 2020 moeten uitkomen, wat een beetje van een ongelukkige datum is om nog mee te dingen voor de Oscars op de Academy Awards.

*** The Rhythm Section trailer ***

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *