It: Chapter Two zit in zijn post-productie fase

Een paar dagen geleden heeft regisseur Andy Muschietti met een Instagram post te kennen gegeven dat de productie van It: Chapter Two (2019) achter de rug is. Het wordt binnen de komende maanden uitkijken naar die eerste trailer.

Muschietti schreef het volgende: “It: Chapter Two was een 86-daagse dolle rit. Nooit zo veel plezier gehad met het maken van een film als deze. Ik had een meedogenloze en geïnspireerde crew die net zo veel in dit avontuur geloofde als ik en een cast die hun hart en ziel achterliet bij elke seconde van deze productie. Enorm bedankt aan allen en ook aan mijn producer en zus @barbaramus die alle s*** heeft behandeld die een productie als deze gereserveerd heeft voor producenten. En last but not least, de fans die dag in dag uit hun hart hadden uitgestort, herinnerden ons eraan hoeveel dit verhaal voor hen betekent. Bedankt en veel lief voor jullie allemaal.”

En in deze cast zien we nog steeds Bill Skarsgård als Pennywise, maar de jongeren hebben nu plaats geruimd voor de oudere cast, hoewel ze nog steeds op de casting lijst staan en ik vermoed dat er wat heen en weer gesprongen zal worden tussen de twee verschillende tijdlijnen. De jonge Beverly Marsh is nog steeds Sophia Lillis, de oudere wordt gespeeld door Jessica Chastain die Muschietti’s muze is. Voor de rol van Bill Denbrough zien we Jaeden Lieberher en James McAvoy. Voor Richie Tozier zien we Finn Wolfhard en Bill Hader. Ben Hanscom wordt gespeeld door Jeremy Ray Taylor en Jay Ryan. En dan is er nog Eddie Kaspbrak, gespeeld door Jack Dylan Grazer en James Ransone, naast Mike Hanlon gespeeld door Chosen Jacobs en Isaiah Mustafa

De verwachtingen voor Warner Bros zijn torenhoog, zeker nadat de eerste film wereldwijd 700 miljoen dollar in het laatje bracht, en dat met een productiebudget van 35 miljoen dollar. Het was in ieder geval een godsgeschenk voor Muschietti want hij viel in nadat regisseur Cary Joji Fukunaga de laan werd ingestuurd omwille van creatieve meningsverschillen nadat hij het project jarenlang vorm heeft gegeven. Maar we gaan niet huilen om de man want hij is nu wel bezig met Bond 25 (2020). It werd niet alleen één van de beste Stephen King adaptaties, maar tevens één van de meest succesvolle R-rated films. Zoiets had niemand kunnen voorspellen zeker na de wat ongelukkige eerste film uit 1990. It: Chapter Two zou in september van volgend jaar moeten uitkomen.

4 Comments

 1. Kons

  Laat maar komen! De cast zit goed 🙂

  Reply
 2. govert

  De eerste was flut
  De oude film was stukken beter
  Zeker de clown
  In deze is het een zielige vertoning

  Reply
 3. Hannah

  Eigenlijk maken de karakters deze film goed. Niet zomaar jump scares.

  Reply
 4. Pak-Man

  Laat maar komen! Hopelijk werpt het geen schaduw op de voortreffelijke eerste film.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *