In Captive State van Rupert Wyatt is niets wat het lijkt

Er zit een nieuwe dystopian film aan te komen in regie van Rupert Wyatt, de regisseur van The Rise of the Planet of the Apes (2011). Focus Features en Participant Media hebben onlangs de eerste trailer vrijgegeven van Captive State (2019).

Korte inhoud: Het verhaal speelt zich af in een buurt in Chicago. Het is bijna een decennium geleden dat een buitenaardse kracht het gebied heeft weten te bezetten. De film werpt een blik op de levens van beide partijen uit het conflict, de bondgenoten en de verzetsstrijders.

Ondanks het kleine budget van 25 miljoen dollar ziet de trailer er behoorlijk knap uit, en als je weet dat de regisseur deze film absoluut wou doen en hiervoor zelfs het Gambit (2020) project heeft verlaten, weet je dat deze film wel speciaal moet zijn.

Tevens een interessante cast met Vera Farmiga, John Goodman, Madeline Brewer, James Ransone en Machine Gun Kelly (zijn echte naam is Colson Baker). Die laatste kreeg zelfs een borstblessure op de set van deze film op het einde van de productie. Naar verluidt ten gevolge van herhaalde stoten naar de borst van een niet nader genoemde persoon die een politieagent bespeelt. De acteur beweerde dat hij bij een crewlid ging klagen maar dat hij het antwoord kreeg “suck it up”. Artsen vroegen hem een maand vrij te nemen van het toeren. Desondanks stelde hij slechts 3 shows uit en vervolgde hij zijn tournee voor de release van zijn nieuwe album, Bloom.

Het script werd geschreven door Erica Beeney en Rupert Wyatt. Captive State zou in maart van 2019 moeten uitkomen.

*** Captive State trailer ***

4 Comments

 1. Kons

  Trailer ziet er wel boeiend uit, ik ben benieuwd.

  Reply
 2. Christopher

  Heeft wel veel weg van Half Life maar dan met iets van The Purge.

  Reply
 3. John Doe

  Toen ik die trailer voor het eerst zag dacht ik dat het om een nieuwe Purge film ging, dit lijkt meteen een stuk interessanter!

  Reply
 4. Tibble

  Behold America in Trump’s zijn tweede term :D

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *