Sylvester Stallone als cowboy in Rambo 5

Een tijd geleden hadden we het hier nog over de plannen van Sylvester Stallone om nog maar eens een Rambo film in productie te brengen. Wel het is zover, Rambo 5 zit sinds gisteren in zijn productiefase, en blijkbaar is John Rambo … een cowboy!

Eigenlijk had Rambo (2008) de laatste film moeten zijn. De franchise heeft eigenlijk maar één goede film afgeleverd en dat was de eerste First Blood (1982) film. Nu, na een vrij hobbelige weg naar productie, lijkt het erop dat Stallone letterlijk in het zadel is gaan zitten voor een andere rit als de Vietnam-veteraan. Stallone heeft daarbij een paar foto’s van gedeeld met de nieuwe Rambo in cowboy outfit

Er is momenteel weinig informatie beschikbaar, maar de plot zou draaien rond Rambo’s zoektocht om de dochter van een vriend te redden die is meegenomen door een Mexicaans drugskartel. Adrian Grunberg (Get the Gringo) werd aangesteld als regisseur, wat mij betreft een verkeerde keuze, maar het is nog niet duidelijk of dat zal gebeuren in co-regie met Stallone. Eigenlijk hadden ze Gary Fleder (Homefront) op deze film moeten zetten en een goede scenarist aangetrokken. Gary is een goede regisseur maar een verdomd slechte manager. Had hij een betere scenarist kunnen aantrekken voor Homefront die een slimmer tweede en derde act kon uitschrijven, was dit een uitstekende Rambo-achtige film geweest. Het was tevens de bedoeling dat dit een Rambo film zou worden met Stallone die het scenario schreef.

Opnieuw wordt deze film verkocht als de laatste Rambo film en laten we niet vergeten dat er ook nog een Rambo serie (Rambo: New Blood) op de planken ligt. Hoewel ik nog niet zeker ben of deze reeks ooit gemaakt zal worden.

3 Comments

 1. Noa

  No Country For Old Men 2

  Reply
 2. Paul

  Mooi man. By the way, ik vind rambo 4 ook fantastisch.

  Reply
 3. Zwolle

  Rambo 4 was vooral gewelddadig maar de storyline was toch wel krankzinnig. Het leek wel of ze wat verhaaltjes uit Birma bij elkaar hadden gekneden met een onwaarschijnlijke rescue missie.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *