Bates Motel seizoen 4 op DVD en Blu-ray

Volgende week woensdag komt het 4de seizoen uit van “Bates Motel”, en in dit seizoen krijgen we op het einde wel een enorme omwenteling, die eigenlijk onvermijdelijk was. Ondertussen wordt er ook gewerkt aan het 5de seizoen.

Bates Motel,psycho,Freddie Highmore,Vera Farmiga,Nestor Carbonell,Max Thieriot,Olivia Cooke

Korte inhoud: Terwijl Norman (Freddie Highmore) steeds verder ontspoort, voelt Norma (Vera Farmiga) zich nog meer verplicht om haar zoon te helpen. Norma wordt steeds banger voor haar zoon en doet er alles aan om voor hem de professionele hulp te vinden die hij nodig heeft. Hun blinde vertrouwen in elkaar komt onder druk te staan wanneer Norman de grip op de realiteit dreigt te verliezen. Sheriff Romero (Nestor Carbonell) komt weer terug in hun leven, maar hoe ver durft hij te gaan om Norma te beschermen?

Het plan die Dylan (Max Thieriot) heeft is om Norman te plaatsen. Enerzijds is er een staatsinrichting en anderzijds een privé-inrichting, en het is dit laatste wat Norma wil voor haar zoon. Maar dat kost heel wat geld en hiervoor zal ze een gunst moeten vragen aan Romero. Maar Norman is niet zo van plan om toe te happen zonder slag of stoot. Maar het feit dat Romero dichter komt bij zijn moeder maakt haar woedend.

De rol van Emmy (Olivia Cooke) is een stuk ingekort in het 4de seizoen, en ook al is ze aan genezende kant heeft ze bijna geen screentijd meer. Bates Motel blijft in ieder geval zijn duister kantje behouden en blijft spelen tussen de reële wereld, de droomwereld, de herinnering en het ingebeelde. Farmiga is als betoverend als altijd, en doet waar ze goed in is om te bekomen wat ze wil: liegen, verleiden, preken en kracht zetten. Het Norma-Norman duo blijft ook mensen om hen heen in hun web van geheimen te trekken, zoals Sheriff Romero.


bates_motel_season_4_pic01.jpgbates_motel_season_4_pic02.jpg
© A&E Networks, LLC. All Rights Reserved.

Het nieuwe seizoen van Bates Motel is anderzijds wel veel van hetzelfde. Het spijtige is dat het Motel eigenlijk wel wat onderbenut is, ook al zit een interessante Psycho (1960) scène in een motelkamer waarin Norman aan het gluren is. Maar het meest interessante in deze reeks is toch wel de moeder die stilletjes begint in te zien wat ze aan het doen is misschien wel fout is en dat Norman niet is we ze denkt dat hij is. Zelf had ik er wel wat meer van verwacht, maar zeker geen slecht seizoen.

 


*** Bates Motel 4 trailer ***

1 Comment

  1. Cedric

    Prachtige serie, vooral Highmore zet hier een bangelijke rol neer.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *