Tweede officiële Spectre trailer onthult diepe 007 geheimen

Binnenkort zullen we in onze straten niet meer omheen de vele posters van de 24ste Bondfilm heen kunnen. De nieuwe film heet Spectre (2015) en zoals bekend zal deze film opnieuw geregisseerd worden door Sam Mendes.

spectre_2015_official_poster.jpg

Sam Mendes heeft de franchise nieuw leven ingeblazen met Skyfall (2012), de meest succesvolle Bondfilm ooit met 1,1 miljard dollar recette wereldwijd. De verwachtingen zijn dus torenhoog voor de nieuwe Bond-film … misschien wel de laatste voor Daniel Craig. Het nieuws werd wereldkundig gemaakt via een live-uitzending vanuit de Londense Pinewood Studios.

De film zal op 7 november 2015 bij ons in de bioscoop uitkomen met de 46-jarige Daniel Craig als agent 007, en dit al voor de 4de keer. Opmerkelijk is dat de 50-jarige Italiaanse Monica Bellucci (pics) haar comeback zal maken als Bondgirl Lucia Sciarra, naast de Franse Léa Seydoux (pics) als Madeline Swann. Voor de autoliefhebbers was er ook nieuws want de nieuwe Bond-auto zou de Aston Martin DB10 worden.

Spectre zal opgenomen worden in de Pinewood Studios maar ook in Rome, Mexico-Stad, Marokko en Oostenrijk. Ralph Fiennes zal deze keer de leiding voeren als de nieuwe M en Naomie Harris kruipt opnieuw in de huid van Miss Moneypenny. Daarnaast zijn ook Rory Kinnear en Ben Whishaw weer te zien als respectievelijk Tanner en Q.

Bij de slechteriken zullen we Dave Bautista aantreffen als Mr. Hinx en Christoph Waltz zal de rol van Oberhauser vertolken. Eerder waren er geruchten dat hij het personage van Blofeld zou spelen, maar dit personage zou dus niet in deze film aan bod komen. Over de plot is nog niet zo heel veel bekend buiten het feit dat M bezig zal zijn om MI6 terug op de been te brengen en Bond het mysterie zal ontdekken achter de geheime organisatie van Spectre. Er was ook al een eerste Hi-Def afbeelding online van James Bond ergens op een sneeuwvlakte in Oostenrijk met een wel heel hippe zonnebril.

Korte inhoud: Een cryptische boodschap uit James Bond’s verleden brengt hem op het pad van een sinistere organisatie die hij moet zien bloot te leggen. Terwijl M een politieke strijd voert over het voortbestaan van zijn inlichtingendienst, speurt 007 tussen al het bedrog door naar de verschrikkelijke waarheid achter ‘SPECTRE’.

Update 22/07/2015: Vandaag heeft Sony Pictures de nieuwe trailer online gezet, met een introductie van zowat alle hoofdfiguren, en ja, het ziet et allemaal wel bangelijk uit. Op 6 november 2015 is de film bij ons te zien.


*** Spectre trailer #2 ***

3 Comments

  1. Pieter-Jan

    De trailers zijn veel dreigender dan de Pierce Brosnan 007 trailers. Ik ben echt blij met de ingeslagen weg van Mendes.

    Reply
  2. Strikeout

    Ziet er goed uit !

    Reply
  3. David

    Top

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *