Pornhub pakt uit met parodie posters van Emmy Tv-series

Wat de Oscars zijn voor de film, zijn de Emmy’s voor de TV-series. En hierin is de top-serie “Breaking Bad” nog maar eens in de prijzen gevallen als Beste Dramaserie, Beste Mannelijke Hoofdrol en Beste Mannelijke en Vrouwelijke Bijrol. De Emmy voor Beste Komedieserie ging naar “Modern Family”. De Beste Miniserie is dan weer voor “Fargo”. Hier vinden jullie de volledige lijst van de winnaars.


the_big_bang_theory_poster.jpgthe_gang_bang_theory_poster.jpgorange_is_the_new_black_poster.jpgbondage_is_the_new_black_poster.jpg
mad_men_poster.jpgfap_men_poster.jpghouse_of_cards_poster.jpghouse_of_hards_poster.jpg

En terwijl iedereen de mond vol had over de Emmys vond de vuile-manieren-site Pornhub het een uitstekend idee om de posters van hun x-rated series online te zetten. Best wel een geslaagde marketing-truuk op het juiste moment. Het is trouwens niet de eerste keer dat x-rated versies worden gemaakt van series series of films, maar zelden waren de affiches zo geslaagd. Zo werd Orange Is the New Black omgetoverd tot Bondage is the New Black, House of Cards werd House of Hards, Mad Men werd Fab Men en uiteindelijk The Big Bang Theory werd The Gang Bang Theory.


*** Billy Crystal over Robin Williams tijdens de Emmy’s ***

4 Comments

 1. Jeffrey

  In alle eerlijkheid vond ik het laatste seizoen van Breaking Bad maar een mager beestje. Maar tja, het was het laatste seizoen van een toch wel sterke serie.

  Reply
 2. Boyo

  Wat betekent Fap Men ?

  Reply
 3. Fabian

  @Boyo: “Fap” is een klank die wordt toegeschreven aan het geluidje die er ontstaat wanneer een man aan het masturberen is of wanneer een man en een vrouw seks hebben.

  Reply
 4. Oli4

  De Fabian is blijkbaar wel zeer goed op de hoogte van die dingen šŸ™‚

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *