5 duo-tickets te winnen voor Party Girl

Volgende week komt de Franse film Party Girl (2014) in de zalen. Een docu-achtig drama die geregisseerd en geschreven werd door maar liefst drie regisseurs, Marie Amachoukeli-Barsacq, Claire Burger en Samuel Theis . Het is een karakter-studie van een vrouw op leeftijd, en misschien wel een bijzonder interessante debuutfilm.

Korte inhoud: Party Girl vertelt het echte levensverhaal van Angélique Litzenburger, een oude stripclub danser die haar leven een andere wending wil geven. Ze beslist om een relatie te beginnen met één van haar klanten.


party girl

En voor de gelegenheid geven we 5 duo-tickets voor de film weg. Om in de prijzen te vallen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte namen van de volgende actrices (in volgorde van links naar rechts, boven naar onder), alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam, officiële adres en laat ons weten of jullie fan van De FilmBlog zijn (die hebben zoals altijd een streepje voor). Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op zondag 31 augustus 2014. Jullie eerste email telt. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen, copy-paste mailtjes of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. Elk correct antwoord levert één punt op. Vijf deelnemers zullen in de prijzen vallen. In geval van ex aequo zal de winnaar bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. Succes !

 

[ Wat zijn de namen van deze party girls ?]

 

party girl animated pictureparty girl animated pictureparty girl animated picture
party girl animated pictureparty girl animated pictureparty girl animated picture
party girl animated pictureparty girl animated pictureparty girl animated picture
party girl animated pictureparty girl animated pictureparty girl animated picture

 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

 

Schiftingsvraag: Hoeveel minuten hebben we aan deze quiz gewerkt?


*** Party Girl trailer ***