Oblivion soundtrack van M83 heeft een 80’ties sound

In de bioscoop kunnen jullie ondertussen genieten van de tweede film van het super-talent Joseph Kosinski, een jonge man die ons een paar jaar terug kon verrassen met zijn visueel knappe debuutfilm Tron: Legacy (2010). Aan het script kon er wel nog wat gesleuteld worden, maar qua beeldvoering stond de film er helemaal. Zelfs de muziekscore van Daft Punk was een schot in de roos.


oblivion,m82,Joseph Kosinski,tron legacy,driveoblivion,m82,Joseph Kosinski,tron legacy,driveoblivion,m82,Joseph Kosinski,tron legacy,drive

Voor Oblivion (2013) ging Kosinski samenwerken met Anthony Gonzalez van de mega-populaire Franse electro band M83 die deze zomer furore heeft gemaakt met Midnight City. De klankkleur van de muziek heeft een 80’ties ondertoontje, net zoals dit al het geval was bij Drive (2011). Hieronder kunnen jullie twee nummers beluisteren. Ik heb zelfs de film nog niet gezien, maar daar ga ik binnenkort verandering in brengen.***Related Post***
09/12/2012: Tom Cruise alleen op de aarde in Oblivion

2 Comments

  1. ruben

    Knappe muziek, spijtig valt de film wat tegen …

    Reply
  2. Bram

    Vond het ook wel wat tegenvallen, enkel het einde maakt veel goed. Had er veel meer van verwacht, net zoals bij Tron Legacy; het ziet er visueel heel knap uit maar Kosinski is Nolan niet.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *