Transformers: Dark of the Moon trailer

Ik ben niet zeker wie er zit te wachten op een nieuwe Transformers film, misschien pubers die tuk zijn op visuele effecten en inhoudsloze hero-shots. In ieder geval is er al een trailer beschikbaar voor Transformers: Dark of the Moon (2011), het derde deel van een dure science-fiction adaptatie over robots die het niet zo goed met elkaar kunnen vinden. De maestro van dienst blijft Michael Bay, en voor dit avontuur heeft hij zijn vlam Megan Fox thuis gelaten en vervangen door de véél knappere en sexy Rosie Huntington Whiteley.

transformers,transformers 3,michael bay,steven spielberg,jerry bruckheimer,Dark of the Moon,Megan Fox,Rosie Huntington Whiteley,Shia LaBeouf,Inception,Josh Duhamel,Hugo Weaving,Patrick Dempsey,John Malkovich,John Turturro,Leonard Nimoy,Revenge of the Fallen,On Stranger Tides

Korte inhoud: De Autobots Bumblebee, Ratchet, Ironhide en Sideswipe, onder leiding van Optimus Prime, zijn terug in actie en moeten het weer opnemen tegen de kwaadaardige Decepticons. De Decepticons willen koste wat het kost revanche op de strijd, die ze een tijd terug verloren. De Autobots en Decepticons komen echter midden in een ruimtestrijd tussen de Verenigde Staten en Rusland in te zitten. In deze strijd krijgen de Autobots wederom hulp van oude vriend Sam Witwicky (Shia LaBeouf).

Het ligt misschien aan mij maar ik moest meteen denken aan Inception (2010) toen ik deze trailer zag. Het is misschien de dreunende klanken die je hoort. De film lijkt ook iets meer duister te zijn dan de vorige exemplaren. Ja, het is wederom indrukwekkend. Het lijkt opnieuw een showcase van wat er op dit moment mogelijk is aan visuele effecten en de typische Bay shots (de slow-motion kraanbewegingen, wagenshots, overvloed aan lichtflitsen, mooie jongens en meisjes, vliegtuigshots, grote explosies, …). Maar in tegenstelling tot Inception denk ik dat we hier geen verhaal zullen vinden tussen de brokstukken, of wat had je gedacht.

Of Rosie Huntington Whiteley kan acteren kan je op dit ogenblik nog niet zeggen. In de trailer zien we een paar shots van haar, maar veel staat ze er niet te doen. In de cast zien we ook Josh Duhamel, Hugo Weaving, Patrick Dempsey, John Malkovich, John Turturro en Leonard Nimoy opduiken.

Michael Bay was eigenlijk een product van Jerry Bruckheimer, maar de pupil heeft zich van zijn leermeester losgeweekt nadat hij iets teveel werd gelinkt met de producer. De sequel Transformers: Revenge of the Fallen (2009) en deze Dark of the Moon zijn wel geproduceerd met de hulp van Steven Spielberg. Toch denk ik niet dat deze derde film een kans zal maken tegen de 4de Pirates film Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011), geproduceerd door Bruckheimer.

transformers,transformers 3,michael bay,steven spielberg,jerry bruckheimer,dark of the moon,megan fox,rosie huntington whiteley,shia labeouf,inception,josh duhamel,hugo weaving,patrick dempsey,john malkovich,john turturro,leonard nimoy,revenge of the fallen,on stranger tidestransformers,transformers 3,michael bay,steven spielberg,jerry bruckheimer,dark of the moon,megan fox,rosie huntington whiteley,shia labeouf,inception,josh duhamel,hugo weaving,patrick dempsey,john malkovich,john turturro,leonard nimoy,revenge of the fallen,on stranger tides
transformers,transformers 3,michael bay,steven spielberg,jerry bruckheimer,dark of the moon,megan fox,rosie huntington whiteley,shia labeouf,inception,josh duhamel,hugo weaving,patrick dempsey,john malkovich,john turturro,leonard nimoy,revenge of the fallen,on stranger tidestransformers,transformers 3,michael bay,steven spielberg,jerry bruckheimer,dark of the moon,megan fox,rosie huntington whiteley,shia labeouf,inception,josh duhamel,hugo weaving,patrick dempsey,john malkovich,john turturro,leonard nimoy,revenge of the fallen,on stranger tidestransformers,transformers 3,michael bay,steven spielberg,jerry bruckheimer,dark of the moon,megan fox,rosie huntington whiteley,shia labeouf,inception,josh duhamel,hugo weaving,patrick dempsey,john malkovich,john turturro,leonard nimoy,revenge of the fallen,on stranger tides
© Paramount Home Entertainment

*** Transformers: Dark of the Moon trailer ***

***Related Posts***
06/09/2010: Figurant afgevoerd met hoofdwonde op Tansformers 3 set
27/05/2010: Rosie Huntington-Whiteley in Transformers 3, Megan Fox niet
06/01/2010: Top 10 worst movies of 2009
15/09/2009: Megan Fox is vulgair, grof, onuitstuitbaar en dom
01/02/2009: Transformers 2: Revenge of the Fallen teaser trailer
05/06/2008: Transformers 2 in productie
24/08/2007: Michael Bay kiest voor Blu-ray
23/08/2007: Transformers poster
24/07/2007: Transformers review
23/02/2007: Transformers 2 en Bad Boys 3 zitten er aan te komen
21/12/2006: Transformers trailer
15/06/2006: Transformers on ice
22/04/2006: Megan Fox in Transformers
11/04/2005: TV-spot met Transformers

5 Comments

 1. fabian

  Wordt misschien even dom als Battle Los Angeles, maar hier zullen we tenminste nog een beetje plezier aan beleven. En kan iemand mij uitleggen waarom een nerdy-looking creep als Shia LaBeouf altijd met fotomodellen moet gaan lopen??

  Reply
 2. Claas DS

  Die muziek is duidelijk geïnspireerd op Inception, dacht het ook meteen toen ik de muziek in de trailer hoorde.

  Reply
 3. Brechten

  Bay heeft zelf toegegeven dat de sequel maar een knoeiboel was en dat hij het met deze film zou goed maken. Ik ben in ieder geval benieuwd. Als ze alle flauwe grappen eens moesten schrappen zouden ze al een heel eind komen.

  Reply
 4. Pak-Man

  Als we de geruchten mogen geloven wou Megan Fox niet meer meedoen omdat ze Michael Bay een eikel vond en zijn manier van werken niet meer kon verdragen. Deze film zal denk ik wel beter zijn dan ‘revenge of the fallen’.

  Reply
 5. Hardgekookt

  Denk wel dat dit beter zal zijn dan de revenge. Is dit een onderdeel van het originele verhaal uit de comics, of iets totaal nieuws? Eventueel kunnen ze na de film een nieuwe animatie serie beginnen, gebaseerd op een nieuwe oorlog met wapens afkomstig van de maan? 🙂
  Ik kijk er wel naar uit anders

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *