Nieuwe indrukwekkende Green Lantern trailer

Ik moet toegeven dat mijn verwachtingen voor Green Lantern (2011) van Martin Campbell niet zo bijzonder hoog waren. Wel denk ik dat hij beter zal zijn dan Thor (2011). Collega Malkavian liet me weten dat er een nieuwe trailer online werd gezwierd door Warner Bros.


green lantern,Ryan Reynolds,Mark Strong,Peter Sarsgaard,Geoffrey Rush,Michael Clarke Duncan,Tim Robbins,Martin Campbell,thor,comicsgreen lantern,Ryan Reynolds,Mark Strong,Peter Sarsgaard,Geoffrey Rush,Michael Clarke Duncan,Tim Robbins,Martin Campbell,thor,comicsgreen lantern,Ryan Reynolds,Mark Strong,Peter Sarsgaard,Geoffrey Rush,Michael Clarke Duncan,Tim Robbins,Martin Campbell,thor,comicsgreen lantern,Ryan Reynolds,Mark Strong,Peter Sarsgaard,Geoffrey Rush,Michael Clarke Duncan,Tim Robbins,Martin Campbell,thor,comics

“Omdat concurrent DC natuurlijk hun eigen film te promoten heeft, hebben ze er niets beter op gevonden vandaag het publiek te vergasten op de ’theatrical trailer’ van Green Lantern, de zomerblockbuster die op 17 juni in de VS in de zalen komt. De trailer toont ons heel wat meer van de film waaronder duidelijke beelden van the Guardians, Kilowog, Tomar-Re en natuurlijk iedereen’s favoriete slechterik Sinestro.”

De trailer is inderdaad stukken beter dan die waarin we hem zagen ontwaken na een wilde nacht. De film begint er beter en beter uit te zien en ik krijg voor het eerst goesting om deze comic-adaptatie in de bios te gaan ontdekken. Ik blijf wel zitten met een slechte smaak na die eerste trailers van de film (die ze beter NOOIT hadden uitgebracht), en mijn twijfels blijven over de keuze van Ryan Reynolds als Hal Jordan. Anderzijds ben ik wel tevreden met de casting van Mark Strong en Peter Sarsgaard, naast Geoffrey Rush, Michael Clarke Duncan en Tim Robbins. Vanaf 27 juli 2011 in onze zalen.


*** Green Lantern trailer ***

***Related Posts***
07/01/2011: Green Lantern zit mer reshoots
26/11/2010: Nieuwe Green Lantern trailer is iets beter
10/08/2010: Green Lantern verfilmd door Martin Campbell
21/03/2009: Chris Pine in de running voor Green Lantern

5 Comments

 1. jurgen

  Martin Campell is een uiterst wisselvaliige regisseur. Edge of Darkness was behoorlijk slecht, terwijl Casino Royale dan wel één van de betere Bondfilms was. Het kan alle kanten uit.

  Reply
 2. Sparrow

  Hopelijk is ie ook de moeite voor mensen die niets van de comic afweten…

  Reply
 3. accu

  Ryan Reynolds is hilarisch, zelfs in de serieuze scènes :))
  Hebben ze die sound-effects in de muziek weeral gehaald van Inception. Moet blijkbaar veel indruk hebben gemaakt.

  Reply
 4. gael

  De cgi ziet er niet altijd even overtuigend uit moet ik zeggen, maar ben wel benieuwd naar de film.

  Reply
 5. John P

  Ik begin ook te twijfelen aan de keuze van Reynolds, maar laten we hem misschien het voordeel van de twijfel geven. Hij was behoorlijk goed in ‘Buried’ en zelfs in ‘Smoking Aces’.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.