Kevin Costner en Diane Lane in Superman reboot

Het is duidelijk dat alles bij Superman: Man of Steel (2012) supersnel vooruit gaat. Na de casting van Henry Cavill en de aanstelling van Zack Snyder als regisseur, zijn ondertussen ook de moeder en vader van Clark Kent bekend, en het zijn geen niemendalletjes.

Warner Bros heeft laten weten dat de rol van adoptievader Jonathan Kent gaat naar Kevin Costner en de rol van adoptiemoeder Martha Kent is voor Diane Lane. Twee sterke acteurs die zeker wel de jonge superman de nodige vorming zullen geven. In vergelijking met het origineel waren de acteurs wel een pak ouder. De Britse acteur Henry Cavill is tevens ook al 27.

De vraag aan ieders lippen is natuurlijk waarover de superman reboot zal gaan. Krijgen we voor de zoveelste keer weer die ontstaansgeschiedenis te zien, of worden we meteen in de actie onderdompeld. Ik heb er zelf niets op tegen, als het tenminste geen 45 minuten van de film zal opslorpen. Iedereen kent de ontstaansgeschiedenis van Superman wel, dus kan je er wel iets sneller doorheen. Laat hem maar strijden tegen Zod, Darkseid, Metallo, Doomsday of Braniac! En laat tevens Lex Luthor maar eventjes rusten. Dit verhaal kennen we ondertussen ook al. Het maakt me zelfs niet uit of Lois Lane al dan niet van de partij is.

***Related Posts***
12/12/2012: Nieuwe epische Man of Steel trailer
01/12/2012: Een in de boeien geslagen Man of Steel poster
15/07/2012: Eerste Man of Steel poster
28/03/2011: Amy Adams wordt Lois Lane in Man of Steel
31/01/2011: Henry Cavill gecast als nieuwe superman
08/10/2010: Zack Snyder gaat Superman-reboot regisseren

4 Comments

 1. gregg

  Zou kunnen dat de aandacht meteen wordt afgedwaald van de onbekende Cavill, naar de bekende Costner. Ben niet zeker of dat een goede zet is.

  Reply
 2. yves

  hoop dat begin verhaal zoiets word zoals bij hulk 2. de begingeneriek de oorsprong laten zien en dan direct de film.

  Reply
 3. jurgen

  Misschien toch maar een goed idee om de franchise wat op te frissen. Geef de ouders misschien een iets grotere rol en laat ze een meer actieve rol spelen, zoals de oom van Peter Parker.

  Reply
 4. Stein Rimbaut

  dat ze een remake maken, vind ik spijtig. Er zijn zoveel andere verhalen die ze kunnen presenteren. Met Doomsday kun je ook een zeer prachtige film maken. Maar dat is eigenlijk wat te vroeg vind ik. Eerst de andere schurken gebruiken en naar het einde toe pas Doomsday. Gewoon de tijdslijn gebruiken van in de strips.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *