Milla Jovovich in Resident Evil: Afterlife

Een paar dagen gelden had ik het nog over het opkomende drama Stone (2010), maar Milla Jovovich heeft nog meer films in aantocht. Zo is er de 4de en misschien wel laatste Resident Evil: Afterlife (2010) en The Three Musketeers (2011) . Twee films van de hand van B-film regisseur Paul W.S. Anderson (AvP, Resident Evil). Je zou denken dat de regisseur een oogje heeft op het acterende model.

resident_evil_afterlife.jpg

Korte inhoud: De wereld wordt nog steeds geteisterd door het virus dat mensen in zombies veranderd. Alice (Milla Jovovich) blijft op haar pad toch steeds meer overlevenden vinden en samen zoeken ze naar een veilige haven. In haar gevecht met de ‘Umbrella Corporation’ krijgt Alice onverwachte hulp van een oude bekende.

Wat betreft Resident Evil 4, de fans hebben zich al uitgelaten op de imdb-site. Ook al moet de film nog uitkomen, staat er momenteel al een score van 8.6/10 wat behoorlijk veel is, om niet te zeggen onmogelijk voor een film gemaakt door Anderson. Wanneer je het gemiddelde bekijkt zie je dat 85% van de stemmers de film een 10/10 gaven, wat hoogst dubieus is. De vorige Resident Evil: Extinction (2007) ward met evenveel lawaai aangekondigd, maar was uiteindelijk maar een pijnlijke bedoening. De film had scènes gepikt uit allerhande andere film, maar slaagde er zelfs niet in om dat om dat op een doeltreffende manier te doen. Maar de oorzaak van de miskleun lag vooral in het vreselijke scenario van…, inderdaad, Paul W.S. Anderson.

De nieuwe sequel heet dus Afterlife en dit is meteen ook brute pech voor alle die hard fans die met Apocalypse en nadien Extinction dachten dat de makers het alfabet zouden volgen. Afterlife was trouwens de werktitel van de vorige film, tot ze deze op het laatste ogenblik hebben veranderd. What’s in a name, right? Ik vind het trouwens een belachelijke titel. In Japan noemen ze de franchise Biohazard, wat een veel coolere naam is dan Resident Evil. Wat betekent dat trouwens. Weten de mensen die het spel spelen dat eigenlijk wel? En om het nog iets erger te maken hebben ze bij de poster ‘3D’ aan de titel gevoegd. Een stempel die tegenwoordig wordt gegeven aan films waar de visuele effecten belangrijker zijn dan het verhaal. Maar in tegenstelling tot Clash of the Titans (2010) werd deze film wel opgenomen met de nieuwe 3D-technologie en laten ze dit ook duidelijk merken in de trailer.

In de film zien we naast de mooi Milla, ook dat ander bikini model rondlopen, met name Ali Larter (die ook al in de vorige film was te zien), en de Prison Break acteur Wentworth Miller. Voor de liefhebbers, de film komt op 29 september bij ons in de bioscoop.


*** Resident Evil: Afterlife trailer ***

***Related Posts***
23/08/2007: De kleur van de Resident Evil poster
04/07/2007: Resident Evil: Extinction met Ali Larter

3 Comments

 1. Accu

  Na het zien van de trailer denk ik niet dat dit een 8/10 film zal worden. De Resident Evil films lijken compleet ontspoord te zijn en is het nog maar een excuus om leuke actie-sequenties aan elkaar te knopen met zombies.Het is hersenloos vermaak, dus zou ik er niet al teveel van verwachten.

  Reply
 2. Tony Montana

  “Je zou denken dat de regisseur een oogje heeft op het acterende model.”
  ze zijn getrouw en hebben een dochter. 🙂

  Reply
 3. dave

  lol! kijk se, het was zelfs meer dan een oogje 🙂

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *