Rihanna in Bodyguard remake met Channing Tatum?

Je kunt dit nieuws gewoon niet verzinnen. Dat Rihanna bescherming nodig heeft zal iedereen wel bevestigen na het Chris Brown incident. En wil nu net dat er aan haar wordt gedacht voor een Bodyguard remake. In 2005 was er al sprake van een Bodyguard sequel met Jessica Simpson, maar na het zien van haar dramatisch vermogen werden de plannen snel begraven. NY Daily News schrijft het volgende:

The battered pop star made an impromptu trip to the Big Apple over the weekend to have some meetings about impending projects: one of which is a proposed remake of 1992’s Whitney Houston/Kevin Costner flick, The Bodyguard. Rihanna would be taking on Whitney’s role in the updated version, which an insider says would be a “young and sexy take” on the favourite film. G.I. Joe hottie Channing Tatum’s name has been bandied about to take on Costner’s role.

Zal dit werken? Wel, het is een succesverhaal. Popster wordt verliefd op bodyguard. Bodyguard moet kiezen tussen zijn code en zijn gevoelens voor diegene die hij moet beschermen. De oorspronkelijke zeemzoete film kostte 16 miljoen om te maken (+/- 6 keer het productiebudget van Loft) en bracht wereldwijd zomaar eventjes 411 miljoen dollar op. Maar dat was uiteraard ook te danken aan Whitney Houston en haar (toch wel) geweldige songs (“I Will Always Love You”, “I Have Nothing” of “I’m Every Woman”) die de film opfleurden. Maar Rihanna is momenteel al bijna even populair als Whitney, kan waarschijnlijk al evengoed acteren (lees: quasi niet, maar ze speelt dan ook geen rol) én kan ook wel een beetje zingen. Komt daar nog bij dat je met die affaire met crazy Chris Brown je eigenlijk al een half (waar gebeurd) verhaal tot scenario kan gieten. Spijtig genoeg is Channing Tatum dan weer minder bekend. Kevin Costner is een publiekstrekker, niemand kent Channing Tatum.

Rihanna is trouwens ook in gesprek om een rolletje te spelen in de opkomende Charlie’s Angels 3. Het doet me een beetje denken aan de buzz rond de figuur van Jessica Simpson. Die kreeg ook tientallen rollen aangeboden, tot op de dag ze daadwerkelijk begon te acteren en het tot iedereen binnendrong dat het niet om aan te zien was. De storm is dan maar gaan liggen, Jessica verzeilde in een depressie en kwam wat kilo’s aan. Laten we hopen dat Rihanna niet dezelfde toer opgaat.

Update 17/03/2009: Ik heb er mij al bij neergelegd dat filmbloggers vaak met een roddel gaan lopen. Zo zie je maar dat een online-krant met een goede reputatie als NY Daily News ook haar bronnen niet altijd dubbel checkt. Blijkbaar had Rihanna helemaal geen meeting in NY en zijn er dus geen contacten voor die Bodyguard remake (als die er al zal komen). Het was allemaal weer te mooi om waar te zijn. Neem dan ook maar het Charlie’s Angels 3 nieuws met een grote korrel zout.

***Related Posts***
26/01/2009: Charlie’s Angels 3 in de maak
08/08/2005: Bodyguard 2 voor Jessica Simpson en Kevin Costner?

4 Comments

 1. Fabian

  … een standaard, zoet maar vooral erg voorspelbaar zeemzoet filmpje die toch prima wegkijkt als je eens niet anders hebt te kijken. En ik zou er eigenlijks niets op tegen hebben mochten ze er een remake van willen maken, zolang de actie en de romantiek maar goed zit.

  Reply
 2. Joost

  Dit wordt de nieuwe ‘In the Mix’. Mocht ik Tatum zijn dan zou ik vriendelijk bedanken voor het aanbod.

  Reply
 3. Dave

  De update staat erbij. Soms is het echt vogelpik spelen of je te doen hebt met roddel of echt nieuws, maar goed, was toch wel een leuk ideetje vond ik zelf.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *