Wolverine veelbelovend

De nieuwste trailer van X-Men Origins: Wolverine (2009) kicks ass! Deze film heeft niet meteen de beste mond-aan-mond-reclame gehad.

Eerst was er een bericht dat het script van David Benioff (Troy, The Kite Runner) op de ballen trok en dat Skip Woods (Hitman, Swordfish) moest inspringen om alles recht te trekken.

Nadien kwam het nieuws dat 20th Century Fox baas Tom Rothman vond dat Wolverine te donker was en dat er aan gewerkt moest worden om een PG-13 film af te leveren. Toen ik dat nieuws vernam heb ik zowat alle hoop opgegeven, want wie wil er nu een kinderversie zien van een film waarin het hoofdpersonage uitstekende klauwen heeft? Heeft die Rothman trouwens The Dark Knight gezien? Comic-adaptaties zijn voor +18 jarigen, dus geen family or kiddies movies.

Maar nu ik de beelden zie denk ik dat het resultaat misschien toch nog goed zal komen. Het lijkt er in ieder geval wel op dat regisseur Gavin Hood de juiste sfeer heeft kunnen behouden, die eigenlijk wel aansluit bij de X-Men films.

Niet alleen Hugh Jackman ziet er geweldig uit, maar ook Liev Schreiber ziet er overtuigend uit als Victor Creed / Sabretooth. Ook Taylor Kitsch als Remy LeBeau / Gambit lijkt perfect gecast voor de rol.

Maar zoals jullie wellicht weten kunnen trailers bedriegen en de geschiedenis heeft ons geleerd dat we die knoeiers van Fox niet mogen vertrouwen. Ik herinner me nog die indrukwekkende trailer van Elektra (2004) en wat een draak van een film was me dat.

De kwaliteit van een trailer is nooit evenredig met de kwaliteit van de film, dus wordt het afwachten tot 29 april 2009.

*** X-Men Origins: Wolverine trailer ***

***Related Posts***
28/04/2009: Wolverine heeft meerdere eindes
18/05/2008: Marvel presteert beter dan DC Comics
08/08/2007: Wolverine krijgt oscarwinnende regisseur
30/05/2006: X-Men 3 breekt records
21/03/2006: Brett Ratner interesse in Wolverine spin-off
07/03/2006: Nieuwe X-Men 3 trailer
30/12/2005: Psylocke in X-Men 3
06/12/2005: Eerste beelden uit X-Men 3
27/07/2005: X-Men 3 in productie
18/04/2005: Een R-rated Wolverine Spin Off ?
27/03/2005: Nieuwe regisseur voor X-Men 3

5 Comments

 1. Mirko_di_Wallenberg

  Yippp, trailer ziet er goed uit! Nu maar hopen dat het verhaal een beetje inhoud heeft maar de back story van Wolverine zou toch voldoende stof moeten geven voor een spannend verhaal! SPOILER-In de comics is het lang de vraag geweest of Sabertooth al dan niet de vader is van Wolverine en op een bepaald moment zouden ze broers zijn! Zou in de film hierop een antwoord worden gegeven?

  Reply
 2. BlackMoon

  Die helicopter-scène in de trailer is wel een beetje over-the-top, ziet er zelfs een beetje lullig uit. Toch een beetje spijtig dat ze niet hebben gekozen voor een compleet nieuwe stijl. Nu lijkt het allemaal iets teveel op de X-Man films. Voor de rest ziet het er beter uit dan wat ik had verwacht.

  Reply
 3. Accu

  ik vrees dat we nu al het beste van de film gezien hebben, het is een overkill aan actie-sequenties en inderdaad heel wat spoilers.
  twijfel of dit een goeie film zal worden.

  Reply
 4. Preacher

  Ziet er wel vrij aardig uit…Sfeervol en spectaculair…Nu maar hopen op goede afloop…de poster is vrijwel geheel gekopieerd van de Franse film ‘L’empire des loups’ met Jean Reno…Wat zijn de Amerikanen toch vindingrijk

  Reply
 5. Dave

  In ieder geval goed gezien Preacher!
  Hier is trouwens nog een knappe (zie link)

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *