Tokyo Gore Police van Yoshihiro Nishimura

Voor de fans van intellectuele-no-nonsense-elitaire-auteurs cinema is er binnenkort Tokyo Gore Police (2008). Welkom in de Gouden jaren van de Japanse retro-splatter. Ik weet dat jullie er niet zullen aan weerstaan.

Deze Tokyo-shock is geregisseerd door Yoshihiro Nishimura, de man die de speciale effecten heeft verzorgd van The Machine Girl (2008). En volledig te begrijpen, want deze prent is om van te smullen, zeker op horror-filmfestival. Ik denk niet dat distributeurs in België deze film ooit zullen opmerken, maar misschien vinden jullie wel een videotheek in de buurt met goeie connecties. En mochten jullie weten waar ik zo één van die posters kan verkrijgen, let me know.

In de hoofdrol zien we Eihi Shiina, die we nog kennen van de heerlijke gore-horror Audition (1999), in de rol van een flik die het moet opnemen tegen een zwerm huiveringwekkende mutanten die op de wereld worden gezet door een menselijke virus. Het scenario is van de hand van Kengo Kaji en Sayako Nakoshi en de stunts en vechtscènes worden verzorgd door Tak Sakaguchi.

Korte inhoud: In de nabije toekomst…De Tokyo politie is ingelijfd en geprivatiseerd geworden en heeft zijn handen vol met de strijd tegen een nieuwe vorm van agressie in de vorm van genetisch gemuteerde gedrochten die de straten onveilig maken. Luca, een top-officier bij de ordehandhavers, heeft speciale gaven maar haar duistere verleden speelt haar parten. Toch wil ze alles in het werk zetten om de zogenaamde “Ingenieur” te vinden en uit te schakelen.

De trailer laat opnieuw een vettig spektakel naar goeie ouwe Japanse traditie met veel bloed, zwaardgevechten, afgerukte lichaamsdelen, gemuteerde gedrochten en uiteraard een overdosis aan schoolgirl fetish. Ik ben opgegroeid als puber met Power Rangers en Sankuokai, dus dit zijn echt wel hoogdagen. Heerlijk absurde gore met zowel classy als trashy allures, gewoon pure nostalgie. Enkel spijtig dat ik ze die dingen niet in de reguliere bioscopen draaien, met een speciale screening voor mega-fans.

***Related Post***
20/12/2007: The Machine Girl van Noboru Iguchi

*** Tokyo Gore Police trailer ***

4 Comments

 1. Accu

  Dat ziet er lekker gortig uit 🙂

  Reply
 2. mich

  ja man, da was ne goren trailer.
  can’t wait

  Reply
 3. kuron

  Woo… MEER BLOED :DDDD

  Reply
 4. joe

  great movie Tokyo Gore Police, there’s a new film by Yoshiro Nishimura called Vampire Girl vs Frankenstein Girl, gotta watch it
  http://japansugoi.com/wordpress/vampire-girl-vs-frankenstein-girl-stars-yukie-kawamura/

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *